Vorige week werd ik door Sabine van TrashFashion getagd om de 10 t/m 1 tag te doen! Helaas had ik er niet eerder tijd voor, maar hier is die dan! + ik heb een aantal van mijn lezers getagd!

Spelregels

De tag werkt als volgt: Bij vraag 1 geef je 10 antwoorden, bij vraag 2 geef je 9 antwoorden, etc. t/m vraag 10!

1: Noem tien dingen over jezelf.

Ik ben 1.68, woon samen, moet nog een half jaar studeren, ben aan het sparen voor een toffe reis, hoop online media specialist te worden, ik hou van gamen, de meeste vriendinnen wonen in de Randstad (ver van mij), mag graag lijstjes maken, kan een beetje programmeren, heb vorig jaar een (anbos)visagie diploma behaald.

2: Noem negen dingen die je leuk vindt.

Films kijken, mijn vriendje knuffelen, met m’n zusje hangen, schrijven (werk of privé), spinnen, knutselen (knippen & plakken van moodboards), zonsondergangen kijken, sterren kijken en films editen

3: Noem acht dingen die je niet leuk vindt.

Vissen (ik vind ze vies en eng), haaien (angstaanjagende beesten!), afgunst (mensen die je altijd de grond in duwen), onoprechtheid (zoals dat soms in Azië is), mensen met grote (nep)verhalen (ja ik had met een piloot, ik ken Tiesto en weet ik veel wat), dierenmishandeling, racisme & champignons.

4: Noem zeven plekken waar je graag bent.

Bij m’n moeder achter de make-up tafel (altijd al zo geweest), Amsterdam (de sfeer!), in het buitenland (waar dan ook!), in mijn nieuwe huis(!), achter mijn computer (bloggen, films kijken, lezen etc.), op de Universiteit (goed voor de concentratie, lees: koffiedrinken met studiegenoten), op de fiets (maar die is gisteren gestolen >_<‘

5: Noem zes manieren om jouw hart te winnen.

Mensen die goed luisteren en dingen van je onthouden scoren puntjes. Je weet wel, als je iets vertelt en ze je aanvullen omdat ze dat van de vorige keer hebben onthouden. Verder doen de kleine dingetjes ‘m, zo krijg ik van een vriendin zo nu en dan een (Duits) tijdschrift die ze heeft uitgelezen, appt mijn nicht mij bijna elke avond welterusten, onthoud mijn vriendje altijd wanneer we weer een zoveel maanden hebben en veroveren mini diertjes ook standaard mijn hartje!

 daar is die weer: de gewilde husky

6. Noem vijf plekken waar je nog heen wilt.

IJsland, Hawaï, Nieuw Zeeland, Paaseiland, Frans Polynesië

Bora Bora, hubba hubba

7. Noem vier dingen of personen waar je niet zonder kan.

Mijn vriend, zusje, broertje, moeder & beste vriendinnen

8. Noem drie van je lievelingsliedjes

– Time of my life van de film Dirty Dancing
– Latikas Theme van Slumdog Millionaire
– Sex on Fire van Kings of Leon


9. Noem twee wensen.

Ik geloof dat Sabine schreef dat ze dan niet uitkomen. Dus die hou ik lekker voor mezelf, gnagna

10. Een laatste woord!

Hysterisch! Stopwoord van een vriendin en zo voelt de maand augustus ook voor mij. Altijd positief, dat wel hoor!

En bedankt voor het taggen! Ik wil zelf Michelle, Anouk, Inge, Swaen & T taggen!