2 travel gadgets onder de loep + winactie! (gesloten)
7Overall Score
Reader Rating 0 Votes
0.0

Ik ben een budgettraveler. Ik reis het liefst zo goedkoop (en soms sloeberig) mogelijk zonder al teveel poespas. De laptop gaat nooit mee die heb ik ook niet eens. (En dat noemt zich een IT-er.) Dus.

De enige  gadgets voor op reis die meegaan zijn een smartphone, de spiegelreflex en twee lenzen ja dat dan weer wel. Maar daar houdt het ook mee op. Als blogger krijg je soms dingen opgestuurd om te testen. Handige dingen waar ik inmiddels niet meer zonder kan, maar die ik nooit had uitgeprobeerd als ik ze niet had gekregen of van vrienden had gehoord dat het zo handig is. De 2 travelgadgets die ik onder de loep neem heb ik uitgeprobeerd in Oostenrijk en ik denk dat ik er inmiddels bijna niet meer zonder kan. Ja ik ben goed in overdrijven hè. Het zijn in ieder geval mijn 2 nieuwste succesvolle travel gadgets:

1. Lifeproof smartphone hoes

Ik heb nu al twee Lifeproof hoesjes voor mijn iPhone 5 gehad en ben er superblij mee geweest. Inmiddels ben ik overgestapt op een andere telefoon (LG Nexus 5X), anders had ik weer een Lifeproof hoesje gekocht! De Lifeproof is een perfect iPhone hoesje tegen vallen. Maar je hebt de hoesjes ook beschikbaar voor andere populaire mobieltjes. Het Lifeproof hoesje zorgt ervoor dat je mobieltje water en – stofdicht en schok- en sneeuwbestendig is. Het lijkt is een enorme kast om je iphone, maar daar wen je vrij snel aan.

Het hoesje heb ik alle dagen in de sneeuw in mijn binnenzak van mijn wintersport jas gehad en ik ben er mee gevallen, heb er mee gebowld (grapje) en ik heb het hoesje aan de koudste temperaturen bovenop de piste blootgesteld. Hij doet het nog steeds. De batterij van je telefoon gaat er overigens niet langer mee door omdat je dat hoesje hebt, de kou is sowieso funest voor je batterij.

Je hebt het hoesje in allerlei verschillende kleuren (behalve mint, helaas helaas) dus voor iedereen is er wel een leuk kleurtje.

Het hoesje is onder andere bij Bever, Bol.com en Coolblue te koop

slide2 (1 van 1)-2

Enig nadeel? Hij is een beetje duur. Prijs? € 89 via onder andere Appelhoes.nl. Iemand ervaring met een goedkopere variant? Die moeten er vast en zeker ook zijn.

Click to close

2. Alpine Flyfit oordopjes

De Alpine oordoppen zijn ideaal voor de druk in je oren bij het opstijgen van het vliegtuig of de drukverschillen in de bergen. De oordopjes zijn gemaakt van een flexibele, thermoplastische kunststof en zitten dus lekker zacht in je oren. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzaam materiaal! Toen ik de oordopjes net in deed merkte ik niet direct iets van het dempen van het geluid, maar toen ik ze uit deed merkte ik direct dat het geluid direct een stuk luider werd.

Tijdens onze reis door de bergen richting Oostenrijk (wintersport!) heb ik de oordopjes  voornamelijk in de bergen in gehad. Ik voelde dat de druk in mijn oren naar binnen wou ‘glippen’, maar dat werd lekker tegengehouden door de oordopjes, hallelujah. De FlyFit oordoppen zijn ook ideaal om hinderlijke omgevingsgeluiden te dempen tijdens het reizen. Ideale oordopjes tegen het geluid en de druk van het vliegen.

Wil jij ook deze oordopjes kopen tegen geluid? Je haalt ze onder andere bij Bever en Bol.com. Andere varianten van de oordopjes vind je onder andere bij Bol
Prijs vanaf € 12,95