Een wedstrijd waarbij je, als je wint, geen bucketlijst meer over hebt? Jaja die bestaat dus echt!  6 maanden, 6 continenten en 50.000 dollar? Somebody punch me. Of wat dacht je van een reis met de Roxy atleten naar tropische surfbestemmingen? Of uh naar Costa Rica met de O’Neill atletes. Om de week eens goed te beginnen, heb ik 3 wedstrijden waarbij je een toffe reis kunt winnen, voor jullie verzameld:

Roxy Dare Yourself

#ROXYDARES

Vijf deelneemsters van over de hele wereld krijgen de unieke kans om op vakantie te gaan met de Roxy athletes en winnen naast een geldprijs natuurlijk ook een heleboel Roxy kledij !

Om deel te nemen moet je een tekst van 150 woorden én 3 foto’s of een “1 minuut” video posten; hierin op een zo creatief mogelijke manier tonen hoe je je eigen dromen najaagt, een uniek leven leidt en je eigen pad volgt is de uitdaging! Vanaf 29 maart tot 12 april kan er via Facebook op alle inzendingen gestemd worden, waarna de 150 favorieten geselecteerd worden. Hieruit worden dan uiteindelijk eind juni 5 winnaars gekozen – 1 winnares per regio.

Ik keek er zooo naar uit om hier aan mee te doen. Helaas pindakaas is de deelname t/m 28 jaar.. yeah, I just turned 29 oeff! That hurts

O’Neill/Contiki Costa Rica Sweepstakes

WIN A COSTA RICA TRIP WITH MALIA & KIANA!

Helaas doet de link van deze wedstrijd op moment van schrijven het niet, toch wou ik deze met jullie delen. Je kan het na publicatie van dit artikel proberen door op de titel te klikken. Ben benieuwd of de link nog gaat werken.

The Biggest Baddest Bucketlist!

Je vertrekt in Juni 2013 en komt einde december 2013 terug. 50.000 dollar aan reisgeld. Wat moet je doen?

  • Stuur een video op waarin je de kijkers meeneemt naar jouw favoriete plek op aard (helaas mag het geen oude footage zijn #fail).
  • Vertel je verhaal: wat was je meer memorabele reiservaring?
  • Stuur 3 foto’s op.

Gaan we het proberen ladies? (And boys)?

P.s. Ik vind het wel veel werk #lazy.