Net als mede blogger Jess (het klinkt net als collega’s ^^ ) van de blog inaflowaroundtheworld -free advertising ;-)-, heb ik zo nu en dan ook moeite om leuke onderwerpen te bedenken voor mijn blog.  Ik ben nu druk aan het afstuderen en werk daarbij ook nog flink wat uren. Ook ik moet er aan geloven en zit soms uren naar het beeldscherm te staren, writersblock?!

Dus, mede daarom en natuurlijk omdat ik de 30 dagen challenge waar Jess nu aan is begonnen een leuk idee vind,  heb ik ook besloten deze challenge aan te gaan! Beter goed gejat toch? Of ik het ook 30 dagen achter elkaar ga doen, zonder andere posts kan ik niet beloven, maar ik doe mijn best de challenge vol te houden binnen twee maanden! 1 juni ga ik hiermee starten zodat ik een aantal weken lekker niet hoef na te denken over een onderwerp en mij kan concentreren op mijn scriptie.. oh oh oh die scriptie…

Deels copy paste van Jess, ziet de challenge er zo uit:

Feel free to “steal”

Style Spy is on
Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Google + | Instagram