Het liefst ging ik met rugzak op zo goedkoop mogelijk van hostel naar hostel. Maar hoe meer ik reis of hoe ouder ik word, – probably it! – hoe meer behoefte ik heb aan een ruimte zonder snurkers, schetende mannen en hitsige stelletjes. Who likes that anyways ;-) De afgelopen jaren heb ik meer hotels dan hostels gezien en zo nu en dan boek ik een appartementje via Wimdu.

Zoals mijn lezers die mij ook volgen via Instagram misschien wel hebben gemerkt, reis ik wekelijks af naar Amsterdam om op clients side te werken. Ik wou dat ik daar meer over kon vertellen, maar dan leg ik iets teveel van mijn privéleven bloot. Anyways ook in Amsterdam verblijf ik in een hotel omdat de afstand van huis naar Amsterdam gewoon te ver is. Lucky me want het hotelleven is best lekker zo nu en dan. Hoewel ik me ook afvraag wanneer dat gaat vervelen, maar for now I’m enjoying it. Maar back to topic. Vandaag geef  ik drie korte reviews van hotels waar je hopelijk wat aan hebt als je een keer in de volgende steden komt: New York, Londen en Antwerpen. De reviews zijn niet mega uitgebreid maar wel drie hotels waar ik zeker een goed verblijf heb gehad. Oja en een shitload aan foto’s!

Londen

Eind februari reisde ik af naar Londen voor een bootcamp (a.k.a. training). En jawel, in de toffe en hippe wijk Covent Garden kon je ons een week lang vinden, want we sliepen in hotel Strand Palace in de drukke straat Palace, parallel aan de Thames en dus in die geweldige wijk Covent Garden. Vanaf hier liepen we langs de Thames richting het The Royal Exchange, waar we die week elke dag training kregen. Hier verbleef ik in een éénpersoonskamer met faciliteiten als een fitnessruimte, koekjes (een must! ;-), badjas, gratis tijdschriften en krant en lekkere douchegel. Wanneer je het hotel binnenkomt word je verwelkomt door een butler, so chique! Enig minpuntje: geen strijkijzer (een must voor zakenreisjes heb ik gemerkt!!)

Antwerpen

Hotel Ibis Styles in Antwerpen ligt dichtbij het station in Antwerpen. Net zoals op de foto hadden we een megagroot schilderij van een pauw in onze kamer aan de muur hangen. En laat mijn zusje nou net een pauwenangst hebben Who’s got that anyways right? ^^ De locatie is supercentraal, de mensen aardig, het ontbijt is prima en de douche is okay. We verbleven hier vorig jaar voor Tomorrowland (nope, geen tentje voor ons). Let er bij het boeken van een kamer rond de zomertijd wel even op dat je een kamer met airconditioner hebt! Verder prima hotel voor een weekendje weg op loopafstand van genoeg eettentjes en dé shoppingstraat van Antwerpen. Te boeken via Accor hotels.

New York

Het Millenium Broadway hotel was een last minute boeking via de geweldige app van Expedia. We verbleven in New York een week in een appartementje van Wimdu maar moesten er de laatste nacht wegens omstandigheden uit. Anyways, met het geld dat we terugkregen besloten we via de Expedia app een aanbieding te gebruiken en naar Times Square te verhuizen. Een plek die je of ontzettend geweldig vind of waar je absoluut niet tegen kan omdat het er enorm druk is. Ik moet zeggen na een weekje in een appartement is zo’n luxe hotel om af te sluiten eentje die ik als traditie ga houden, want man o man wat is dat lekker! De kamers zijn zo luxe! Enig minpuntje: geen wifi inbegrepen, tegenwoordig een must voor travelbloggers! Verder is het uitzicht en de hoogte ge-wel-dig!