IK VERWAARLOOS jullie! Men, wat zat deze zin afgelopen week in mijn hoofd te spoken. Naast het feit dat ik nog zoveel op mijn To-do List heb staan. Best gek, dat als je vrijwillig blogt, je toch een verplichting, missie, maar bovenal gezonde wil voelt om minimaal om de 2 dagen wat van je te laten horen in een blog. En dat je bij alles denkt dat is leuk voor mijn blog! Verhalen van collega’s, uitjes met vriendinnen, of zelfs als ik langs een nieuw winkeltje fiets denk ik leuk voor mijn blog? Herkenbaar?

Maar dat er ook dagen zijn dat je gewoon moet toegeven dat je een writersblock hebt. En die had ik. Afgelopen week had ik het drukker dan druk, mijn stage opdracht loopt niet zo vlot, want ook daar had ik een soort van inspiratieblock. Na werktijd zag ik het ook -zo- niet zitten aan mijn scriptie te werken ja daar werk ik ook nog steeds aan. Verder ben ik begonnen aan project Carrie voor mijn inloopkamer, heb ik het nieuwe huis van mijn beste vriendin in Amsterdam bekeken en heb ik er weer een SOG activiteit bij World of Warcraft. 

Project Carrie. Welke is het geworden denk je?

Ondertussen Zara shoppen

Bovenste twee foto’s zijn sneak peaks van vriendins huisje

Gekocht op de woonbeurs/ketting

Dit waren de andere kettingen, cute he?

En hier schaam ik mij best wel voor, maar ach je moet toch lekker jezelf zijn op je blog? Ik heb de nieuwste World of Warcraft aangeschaft ^^

Hebben jullie een leuke week gehad?