HALLOO, daar ben ik weer met de dagboekjes. Deze keer een spy into my blogger life met backstage materiaal op bloggebied. Zoals jullie weten ben ik – en vele bloggers met mij – geen fulltime blogger. Ik werk fulltime (nou ja is 32uur tegenwoordig nog fulltime?) én ik ben ook fulltime met mijn blog bezig. Let op: geen fulltime blogger, er wel fulltime mee bezig. Het bezoeken van events, netwerken, fotograferen, filmen, reageren op andere bloggers, uitvogelen wat je lezers nou leuk vinden, e-mails beantwoorden én het echte schrijven (en redigeren). Een blog kost veel tijd, fulltime of parttime bloggen, dat maakt niet uit. En ja waar ben je als niet-fulltime blogger dan mee bezig? Ik geef een kijkje achter de schermen: a spy into my blogger life.

Travel Writers Manifest vs Endemol

Voor mijn blog breng ik mijn tijd veel door in Amsterdam. De meeste events zijn nou eenmaal in de hoofdstad. Gelukkig vind ik Amsterdam hartstikke leuk, dus daarvoor ruil ik graag mijn vaste vrije dag in. Vorige week was ik bij het Endemol vs Travel Writers Manifest eventvoor presentaties over travel b(v)loggen. Travel Writers Manifest is trouwens een soort van bloggerspact voor reisbloggers. Met blogvriendin Bianca sliepen we in mijn favoriete hotel in Amsterdam: Het Movenpick hotel. En ik sliep in een Executive Room. Say whut? Dat dacht ik ook toen ik de sleutels (lees: pasje) van de hotelkamer kreeg. Stiekem heb ik dan ook wel het gevoel alsof ik een geheim leven naast de gewone fulltime Marketeer heb. Oh en p.s. Als het aan Endemol ligt gaan we allemaal reisvloggers worden. Gister nam ik al mijn eerste “vlog” op. Ik ben namelijk genomineerd door blogger Anouk als favorite blogger. Daarover volgende week meer. Of ik ook echt ga filmen? Dat doe ik eigenlijk al jaren. Ik heb uren aan beeldmateriaal. De vraag is wanneer ik tevreden ben met het resultaat. Het materiaal blijft daarom nog even liggen. Life of a perfectionist…

Blogmeet van het Noorden

En een tijdje terug ontmoette ik de vrouwen achter de blog Not So Stuffy. Ze hadden het idee om ‘alle’ Groningse bloggers uit te nodigen voor een blogmeet afgelopen vrijdag bij Bij Britta. Daar was ik natuurlijk even bij. Maar ik had geen flauw idee dat Groningen zoveel bloggers heeft. Maar natuurlijk, bloggen is hartstikke HOT. Steeds meer mensen die ik ken beginnen een blog.

Bloggers meet Groningen Bij Britta hotspot in Groningen

En verder ben ik achter de schermen druk bezig met het Boardchicks project dat 15 april van start gaat! Heel spannend! En dit weekend vertrek ik richting Luxemburg en Keulen voor een roadtrip. Wat zijn jullie plannen voor Pasen?

Note: uiteraard was dit een uitzonderlijke week, een normale week bestaat meer uit mailtjes beantwoorden en schrijven dan events bezoeken ;-)