Wat ben ik goed bezig hè? Hier is alweer een tiende a spy into my life. En ik heb nog wat foto´s tegoed van de Chicky Clinics snowboard clinic in Snowplanet van vorige week! Ik heb zelf bijna geen foto’s gemaakt want ik verloor mijn iPhone in de sleeplift. Ik dacht dat ik dat wel even kon, een foto maken terwijl ik aan de lift hing, maar helaas there goes my confidence mijn iPhone glipte uit mijn handen en ik moest mijzelf eraf wurmen. Gelukkig heb ik een speciaal hoesje voor in de sneeuw :O. Wat gebeurde er verder achter de schermen? Michelle van Travellifestyle.nl was voor haar werk in Groningen en gezien ik ook niet al te ver van het station werk konden we een quickie doen in de Starbucks! Als bewijs dat we een meetie hadden en dat we het heeeel gezellig in de Starbucks hadden moesten we natuurlijk een selfie maken ;-) Verder kwam mijn beste vriendin voor een quickie in het hoge Noorden. Ze heeft hier zelf ook jaren gewoond, dus het is stiekem toch een beetje thuiskomen. Ik hoop al jaren dat ze hier weer komt wonen, want ze woont al een tijdje in Utrecht. Als hippe Groninger moet ik natuurlijk met de beste hotspots komen (om haar over te halen) en gingen we naar Feel Good, een spot die je it’s in a name goed laat voelen. Met de kerstliedjes op de achtergrond aten we geitenkaasbroodjes met cappuccino en gluurden we naar het winkelend publiek in de Oude Kijk in ’t Jatstraat. Ik voel een review aankomen!

Nou dat was de quickie voor deze week. Ik heb flink vooruit geschreven: deze week kun je een review van mijn Nikita board verwachten en ein-de-lijk een New York hotspots post. Lekker op tijd Evey. Maar ze komen! Hou de blog in de gaten, tot snel!

Betrapt, daar schuilt tcoh een hip hop talentje in me

Oh wat is het gezellig

 Feel Good en inspiratie voor mijn huisje!

Maakte jij nog wat spannends mee?