Ken je dat gevoel? Dat je iets weet maar het nog niet mag vertellen? Dat heb ik nu. Ik ga namelijk iets heel cools doen maar ik kan het nog niet vertellen. Ik weet dat er veel mensen mee lezen die het niet mogen weten. Mysterieus he. Maar! Er zijn genoeg andere leuke dingen waar je wat mij betreft een leuke spy in mag nemen.

Style Spy

Vorige week bestond Style Spy zoals jullie die nu kennen alweer 3 jaar! Jajh. Before that, had ik allemaal gekke blognamen, zoals My Style Lyrics (schaam), New York Cheesecake (I Just love those!), Reisjunk (Ja ik hou van reizen), evey.nl (nickname) en een aroundtheglobe blog. Grappig om te zien hoe de blognamen, maar ook de layout veranderen. En leuk om te zien hoe je als blogger groeit in je schrijven, stijl en niche. Voor sommige artikelen schaam ik mij kapot, zoals deze vreselijke moodboard en het Engels en Nederlands doorelkaar (a).But the past is the past.

Travelspy

Ik heb sinds kort een wikisectie met onder andere informatie over backpacken, Zuid Oost Azië en Australië. Je kan in het menu al spieken onder bestemmingen, maar ik ben er nog hard mee bezig. Verder is mijn studiegenote (excuse me, ex-studiegenote) ook afgestudeerd en we hebben beloofd om met elkaar op vakantie te gaan. Iemand ideeën voor een leuke vintage spot met een beetje cultuur?

Funsports

In het menu vind je nu een sectie funsports in plaats van board- en extreme sports. Ik vind namelijk veel meer leuk dan alleen boardsports, maar don’t you worry, boardsports blijft sterk aanwezig, net als reizen. In 2015 hoop ik nog meer leuke dingen te gaan doen op gebied van funsports en reizen. Hopelijk een keer heliboarden? Maar dan moet ik echt beter worden. Kende je dit filmpje over heliskiën al? Makes you want to go! It’s so pretty! Heli’s en boardsports = happy Evey, ik droomde vroeger van piloot worden!

In de kerstvakantie was ik in gesprek met een hoofdredacteur van een leuk blad en een oud marketing manager van een grote boardsports merk pinch me? Er gaan leuke dingen gebeuren! Maar ook daar zullen jullie even op moeten wachten.

 

Fitgirl

Ohh en ik ben zo goed bezig met mijn New Years Resolution (of eigenlijk was ik er al in december mee begonnen). Ik heb een nieuwe outfit, nieuw schema en ik ben weer begonnen met groene shakes. Feels good to take care of yourself!

Ik zag de paper bag DIY van Karlijn en ze stuurde mij een paar toe. Hierboven zie je het resultaat! Jajh or najh?

Jullie nog mooie resolutions for 2015?
P.s. illustratie made by me.

Until next time!