Jajh, weer een nieuwe spy into my life. Stiekem vind ik dat ik goed bezig ben. Structuur. En dat terwijl ik het juist druk heb. Het rustig aan wil doen. Maar misschien is die structuur juist wel heel goed. Ik heb fitnessen weer opgepakt, ga deze week waarschijnlijk beginnen met een zomer training Mindfulness en ik mag van mezelf niet langer dan een uur per dag bloggen (anders krijg ik last van mijn rug). En ik schrijf mijn Weekly Flow boekjes (ik vind ze zo leuk!) weer helemaal vol om mijn mind te clearen. 

Zo wat gebeurde er verder achter de schermen?

Flow Weekly had deze week heel toepasselijk ook wat meditatie / strektips.
Dekbed via Auping

Summer shoppin’

Afgelopen vrijdag heb ik een boho broek en nieuwe flappy hoed bij Monki gekocht en de Sanuk slippertjes liggen klaar (foto’s are coming!). Ik kan niet wachten tot vrijdag, want dan schijnt het 29(!) graden te worden. Hebben jullie die dag plannen gemaakt? Of wordt het gewoon studie/werk? Verder ben ik bezig orde in huis te creeren. Ik wil al heel lang een surf/pastel interieur en zoek zo nu en dan wat af naar nieuwe spulletjes op Marktplaats, de Kringloop of andere plekken.

Verder heb ik ook een boho-ish dekbed gekregen. Wat staat ie mooi bij mijn wereldkaart fotobehang hè? Het behang kan je overigens hier kopen.

Roadtrip Frankrijk

Ik heb vrij genomen! Eind augustus gaan mijn vriend en ik eindelijk weer samen op vakantie. We maken onze eerste roadtrip met onze Renault Clio naar France! We zijn helemaal blij met onze auto (maar ooit komt er een mooi pastel campertje aan) Oui!

Heb jij wel eens een roadtrip langs de Franse kust gemaakt? Tips are welcome!

Update: ook een roadtrip maken? Meer tips & tricks over mijn roadtrip naar Frankrijk.

Koraal oranje camper Roxy

Filmtip: Chappie

Ik ben helemaal weg van de film Chappie, door de makers van District 9 (ook een gave film). Science Fiction (SF) is ook mijn all time favoriet genre. Het verhaal van Chappie gaat over robots die het werk van de politie deels hebben overgenomen. De ontwerper van deze robots, Deon Wilson (Dev Patel, Slumdog Millionaire) heeft iets geprogrammeerd waardoor robot Chappie het bewustzijn heeft gekregen. Ondertussen wordt Deon ontvoerd door bendeleden omdat zij alle politierobotten willen besturen. Ze krijgen Chappie en zo ontstaat een band tussen Chappie, Deon en de bendeleden (Die Antwoord). Ondertussen probeert Vincent Moore (Hugh Jackman, die dit keer een gemerik speelt) de robots van Patel te saboteren. En heeft Chappie niet het eeuwig leven: zijn accu is vastgesmolten waardoor hij maar batterij heeft voor 5 dagen. De bandleden van Die Antwoord spelen verrassend goed en ik heb een aantal keer bijna wat traantjes moeten wegpikken omdat de film wat dramatisch is, maar ook mooie momentjes heeft. Must see if you like SF.

Leuk detail (de acteur achter Chappie is ook de hoofdrol speler in District 9).

En natuurlijk ben ik achter de schermen druk bezig met het bewerken van de foto’s en film van Peru. Even geduld, het komt eraan. Hieronder vast wat Sneak Previews!

Hoe was jullie week?

#dit artikel bevat producten die ik heb opgestuurd gekregen. Ik geef altijd mijn eerlijke mening.