Noot van de redactie: Dit bericht werd oorspronkelijk gepubliceerd op 8 juni 2015 en is volledig vernieuwd en geactualiseerd op juistheid en volledigheid

Heb je het al gezien? Lone Drifters heeft heb een nieuw design. Yes I know, alweer. Ik had behoefte aan mooi opgezette pagina’s en als je naar de homepagina gaat zie je een aantal nieuwe features: fotoalbums en toffe counters. Geen idee wat dat is, kijk zelf maar even op de homepagina. Nieuwe host, nieuw design, nieuwe ideeën I’m so happy! So, wat gebeurde er nog meer achter de schermen?

Lone Drifters in de media

Een tijdje terug stond ik op Wimdu met mijn reistips, deze vind je hier (click) of hieronder. En ik werd gevraagd om tips te geven over skateboarden. Het leuke aan nichebloggen is dat ondanks dat er minder bezoekers op je blog komen dan als je een algemene blog hebt, vasthouden aan je niche zijn vruchtjes wel begint af te werpen. Mensen zien mij blijkbaar als specialist in deze twee onderwerpen: reizen en boardsporten. En dat is best wel tof, maar ook eng.

Pilates

Verder ben ik deze week weer begonnen met Pilates. De laatste keer is echt honderd jaar geleden. En het is best zwaar. Vaste lezers van Style Spy weten dat ik rug en schouderklachten heb helaas al jaaaren. Ik ben net een oud wief. Vooral bij Pilates. Veel Pilates oefeningen zijn ontzettend zwaar voor mijn rug. Maar volgens mijn fysiotherapeute moet ik er even door heen. Sterker worden. Dus daar gaan we voor! Niet zonder de nodige pauze’s. Maar volgens mij komt die dag nog wel dat ik langer dan een oma kan volhouden.

Longboard ophangen

Ik wil al heel lang onze longboards ophangen. Maar de rekken zijn vaak heel duur of niet mooi genoeg. Op Pinterest (mijn verslaving) zag ik een inspiratieplaatje van een magazine houder die als longboard rek werd gebruikt. Ik had nog zo’n rek liggen, heb gelijk de boor gepakt (ja dat doen we toch gewoon lekker zelf no man needed) en de boards erin gezet. Leuk toch? Zal ik het rek nog een kleurtje geven?

Deze magazinehouder koop je voor €10 bij Ikea

Hieronder het plaatje die ik als inspiratie heb gebruikt.Convenient storage ~ A magazine holder is creatively used as storage of skateboards.

En hoe was jullie week?