Het mooie aan juni vind ik dat het weer heerlijk longboard weer is. De avond sluit ik dan ook het liefst af of m’n longboardje. Lekker de Peter Pan oefenen langs het water (en hopen dat die niet wegvliegt in het kanaal). Ik heb al jaren hetzelfde boardje, maar voor het dansen gebruik ik vaak een ander boardje. Het is me dit weekend gelukt om de Peter Pan om mijn eigen boardje te doen! En Koastal (het longboard merk) reposte mijn foto op Instagram (linksboven met roze wielen). Dat vind ik altijd erg tof. Als Marketeer zou ik ook meer content van anderen gebruiken om mijn merk te promoten. Chapeau Koastal.

Afgelopen vrijdag (mijn vaste vrije dag) had ik een date met een Groningse blogger bij Holtbar. Holtbar is zo’n leuke Pop Up store (aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat). Ze hebben leuke items te koop,  je kan er lekker koffie drinken en de eigenaars (twee zussen) zijn ontzettend tof. Ik zag er sokken hangen van Alfredo Gonzales, een mannensokkenmerk en ze hadden niet meer het paartje dat ik wou hebben. Ik besteld bij Bijenkorf deze skatevariant voor mijn vriend en mezelf om als skatesok te dragen.

Het interieur van Holbar <3

Het interieur van Holbar <3

Vriendin Gepke en ik hebben beide een racefiets en fietsen elke dinsdag door de dorpen en weilanden om lekker bij te kletsen en te racen. Heerlijk!

People on Wheels (win!)

Het is altijd een battle tussen mijn fixed gear, opoe fietsje, skates en mijn longboard. Als het kon nam ik ze allemaal mee op de fiets (nou ja één fiets laten we dan maar thuis). Ik ben gek op alles wat maar rolt, hey, dat ontdekte ik nèt toen ik dit schreef. (Hard)lopen vind ik wat saai. Van mij mag er wel wat meer snelheid in zitten.

Fixie

Gelukkig is Nederland een fietsland en Groningen dè fietstad van Nederland. Waar je in de Randstad vaak met de metro, bus of trein naar je werk gaat, nemen we hier vaker de fiets. Ook heb ik het geluk such a lucky gal dat alles op fietsafstand is. Mijn werk is tien minuten fietsen, de weilanden (om lekker op de fixie te racen) in vijf minuten bereikbaar en de sportschool in 5 minuten te lopen, maar soms pak ik ook de fiets dáár naartoe talking about lazy. Om vervolgens op de spinningfietsen in de sportschool verder te gaan.

 

Ik ben besmet met het fietsvirus. Thuis, op reis. Als het even kan pak ik de fiets. Touren door Parijs, Vietnam en Lima en mountainbiken in Schotland. Mijn eigen fietsen zijn zelfs het eerste wat ik aan Nederland mis als ik in het buitenland ben en geen mogelijkheid heb om te fietsen no joke.

 

En om jullie met mijn fietsvirus te besmetten mag ik een mooie transportfiets van de webshop Fietsen op fietsen weggeven. Eén van jullie mag ik ontzettend blij maken met een zwarte transportfiets t.w.v. € 349,95. Net als de mijne, maar dan wit met bruin en stickers en roest. Okay misschien niet helemaal als de mijne, maar wel een hele toffe opoe fiets.

Wat moet je doen om onderstaande de fiets te winnen? Laat op een foto via instagram of facebook zien waarom jij een fiets nodig hebt. Via Facebook kan dat via dit bericht. Via instagram kun je de hashtag #stylespyfiets gebruiken. Ik zou het ook heel lief vinden als je mij op Instagram volgt. De winnaar/winnares maak ik op maandag  6 juli bekend! Succes!

Dit is m!

P.s. overigens heeft fietsenopfietsen ook toffe mooie fixed gears. Met rem, dat dan wel weer, maar zonder rem fietsen is niet voor iedereen weggelegd ;-)