Hey hoi! Ik ben er nog! Het was je misschien opgevallen: sinds juli kwamen er geen blogposts meer op Bloglovin en ik had het niet door. Ik werd er door lezeres Esther op gewezen dat ze wel blogposts op Facebook zag staan, maar niet op Bloglovin. Ohh noo. Ik kon het probleem niet vinden, dus het duurde even voor jullie weer een blogpost op Bloglovin zagen staan.Het was allemaal de schuld van een plug-in die (voor de nerds) een extra <head> tag aanmaakte (je mag er maar één op je website hebben) waardoor mijn rss feed het niet meer deed. Maar all good nou!

Maar wat gebeurde er allemaal achter de schermen (we go way back now ;-)?

Zondag  27 september was ik met team Gravity Supplies (longboardwinkel in Groningen) in Brussel voor de Car Free Sunday. Wauw ik heb nog nooit zoveel longboarders bij elkaar gezien! Ook wist ik niet dat die scene best wel groot was. Leuk om te zien. Ik heb nog geprobeerd om te sliden, maar helaas, ik landde alleen maar op m’n kont. Een beetje teleurgesteld in mijn kunnen heb ik vooral toegekeken hoe mijn vriend (en andere stoere chicks) het wel kunnen. Volgend jaar moet ik toch echt kunnen sliden van mezelf you can do it Eve!

Het is best wel handig als je hard naar beneden gaat dat je weet hoe je moet stoppen, anders dan footbraken, zoals het normale remmen ook wel wordt genoemd. Footbraken is met je step voet als het ware over de grond slepen zodat je afremt. Hopelijk snappen jullie een beetje wat ik bedoel. Ik heb wel een nieuwe buddy om mee te oefenen, ze is ook 31 en begint ook net, dat helpt wel een beetje voor je zelfvertrouwen haha.

Deze week gaf ik een boek van Suf Café Living weg. Heb je niet gewonnen? Ik zou ‘m in huis halen, hij is leuheuk!

Experimenten met fotografie.

Ik kreeg een budget actioncam binnen die mijn vriend dit weekend in Zwitserland tijdens een longboard wedstrijd voor mij had uitgetest voor de blog! Mijn blog is ook een beetje zijn blog. Jaloers was ik overigens wel dat ik niet mee kon :/ Zie die foto hieronder!

Zwitserland

Ik boekte een tripje naar Dublin voor 30 euro! Ryan Air vliegt nu namelijk vanaf Amsterdam naar Dublin.

Een tijdje terug ging er 10 cm van mijn haar af! En heb ik baillage laten zetten. Dat zijn stroken haar oplichten, maar net niet tot aan de wortel zoals highlights, en niet zo laag als dip dye. Achteraf had het van mij ook wel wat korter gemogen.

Voor nu een drukke week! Op werk hebben we de nieuwe website gelanceerd voor het bedrijf. Die ik overigens heb ontworpen. Woensdag ga ik met Anouk naar de persdag van Miss Publicity, vrijdag weer mindfulness en komend week ga ik naar het IMU Marketing event! Superleuk. Wellicht komen er nog leuke blogtips uit.

En uiteraard ging mijn eigen nieuwe layout online! wat vinden jullie ervan? Is het Evey style of toch te magazine? Laat gerust je eerlijke mening achter!

Hoe was jullie week? (of weken?) Leven jullie ook nog:)