Het is weer even geleden dat ik een diary heb geplaatst. Poeh en elke keer denk ik weer wat vliegt  de tijd snel.

We gaan weer een tijd terug, want het was al weer twee weken geleden dat ik met blogger Anouk bij het Miss Publicity en WE PR (Rotterdams PR bureau) event was.

Elke keer moest ik de uitnodiging voor dit evenement, #LifestyleLab, afwijzen omdat het in Amsterdam is en ik doordeweeks niet altijd vrij kan regelen van werk.

Deze keer is het mij wel gelukt met een excuus dat ik Anouk weer eens moest zien. En natuurlijk mijn geliefde stadje Amsterdam.

Op het event worden de nieuwste merken die de PR bureau’s vertegenwoordigen, geïntroduceerd. Een leuke manier om kennis te maken met een aantal leuke merken zoals Thunderbra sportkleding en wat gezonde foodies  zoals Raw chocolade, nieuwe gekke thee smaakjes, oven bitterballetjes, mooie schoenen, shampoo’s en interieur  items van de winkel Woon Express. Anouk en ik hebben nog een macrame hanger gemaakt en kregen een potje met een (nep)cactus mee naar huis. Leuk om dit soort evenementen weer eens mee te maken. Het is alweer een tijd geleden dat ik langs een pr bureau was geweest en het is altijd goed om je contacten te onderhouden. En natuurlijk om nieuwe merken te spotten die eventueel Style Spy worthy zijn :)

En verder?

De hanger bij mij thuis

thunderbra roze sportbeha

ThunderBra (mooie kleuren he!)

Met m’n zusje deed ik een dagje Amsterdam. Ik had nog twee NS dagkaarten over die ik vaak haal bij Blokker. We gingen naar alle leuke winkels die Groningen niet heeft (Topshop, Monki etc.) en lekker eten.

Met mijn studievriendin (die helaas naar Amsterdam is verhuisd) deden we een dagje Groningen om ons afstuderen te vieren. Hoewel zij al een jaar geleden en ik twee jaar geleden ben afgestudeerd better late then never… We aten bij Papa Joe’s (hieronder) en gingen naar de Escapehunt. Je boekt daar een escaperoom en hebt een uur om te ontsnappen door allerlei puzzels op te lossen. Dat was echt heel vet! We zijn helaas niet ontsnapt haha, stelletje losers dat we zijn, maar de adrenaline zat er wel in.

Als ik de #fatgirl wil uithangen dan ga ik altijd voor de burgers van Papa Joe, by far mijn favoriete burgertent in Groningen. Dit was de monthly peanut burger met pindakaas saus. En lekker dat die was! oh my

Win!

Een 40cm grote ananas op m’n glazen deur! Echt hipster joh.

P.s. Ook hipster zijn? Ik geef er eentje weg namens Tenstickers! Laat hieronder even weten dat je die wilt winnen en waar je die gaat ophangen. En het leuke is? Ik heb deze ananas zelf ontworpen!   P.s. op de foto lijkt de ananas zwart door de schaduw, maar het is wit!

10 november maak ik de winnaar/winnares bekend op de blog!

Nieuw lang colbert bij leuke vintage store Mona Lisa. Ik combineer dat soort nette shirtjes altijd met skate items voor mijn eigen look. Verder ben ik op zoek naar een nieuwe telefoon. Ik twijfel tussen een iPhone 6, Samsung Galaxy en een One Plus One. De One Plus heeft goeie software voor de prijs en van de Samsung Galaxy vind ik het grote scherm zo handig. Keuze’s?

Hoe was jullie week?