Ja hoor daar is ze weer. Net nog voor ze op wintersport gaat. Oh mie gosh wat heb ik daar een zin in! Hoewel, op de fiets afgelopen week was het geen pretje. Handschoentjes aan, mutsje op. Ik dacht even als ik het nu al koud heb? Hoe moet dat dan. Maar dan vergeet ik weer dat als je hard bezig bent in de sneeuw, het helemaal niet zo koud is.

Afgelopen donderdag was ik bij de pr mensen van het geweldige Nikita (je weet wel, mijn new best friend) en wauw! soms denk ik wel eens, waar heb ik dit aan verdiend. Ik ben geen fantastische boardsporter. Ik doe geen wedstrijden en toch krijg ik toffe samenwerkingen op mijn schoot geworpen. Ik kan niet wachten om alles te laten zien, er over te schrijven, fotograferen, filmen… Hellup! Anyone got some extra time?

Verder was ik donderdag ook naar mijn tweede travelevent ever (want ja, bloggers met een boardsportsniche horen nergens bij, dus ik dring me maar overal op ;-). Ik ontmoette Nathalie van Worldly Treasury, Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje en zag oude bekenden; Kevin van Manify, Henriette Bokslag (was ik mee in Schotland) en uiteraard was ik op pad met mijn blogvriendinnetje Bianca. Allemaal superleuke mensen die ik van het bloggen ken en stiekem vind ik dit gekke wereldje heel leuk.

Woensdag ga ik op wintersport met mensen die ik ook nooit had leren kennen (daar ga ik dan maar even van uit) als ik niet blogde. Jaja, het levert je wat op dat bloggen naast frustraties (waar moet ik nou weer over schrijven? Vinden bezoekers mij wel aardig? Vinden ze mijn posts wel interessant? Wat is mijn niche?). En echt, soms ben ik meer bezig met frustraties dan de leuke dingen. Maar stoppen? Voorlopig niet.

Hoe was jullie week?

En bloggers? Ik kom snel op jullie blogs, na de vakantie dan, goed?

Travelpressentation