Ik ben weer voor van alles getagd en de stress sloeg weer toe. Ik heb zoveel onderwerpen waar ik over wil bloggen dat jullie nog steeds wachten op de Hamburg post, een I love Groningen Tag, een hotspot, een hotelreview.. Misschien moet ik wat vaker dan om de dag posten? Mag ik dan ook geld verdienen met mijn blog en mijn fulltime baan opzeggen? Ja dat dacht ik al. Dus nog even wachten meiden (en jongens). Eerst die Evaward (van Eva in Berlin), omdat we bijna naamgenootjes zijn. En die tag gewoon heel leuk is.

P.s. een tag is een reeks van vooropgestelde vragen die je moet beantwoorden als je bent getagd en die weer aan iemand anders moet doorgeven.

1. Minipaarden of luiaards?

Minipaarden, want luiaards vind ik lelijk XD

2. IJsjes of taart?

Taart. Ik hou niet echt van ijs.

3. Series of films?

Beide, als ik niet blog of sport ben ik een film of serie aan het kijken. Saai mens hè ;-) Oja en tussendoor heb ik nog ergens een vriendje.

4. Welke film móet iedereen gezien hebben? En welke juist echt niet?

Big Hero 6. De grappigste animatie die ik de laatste tijd heb gezien en stiekem ook een jankfilm. De film die je niet gezien moet hebben is  Sharknado. Ik heb het geprobeerd omdat het mij zo slecht leek. Niet. Te. Doen. Zelfs mijn angst voor haaien was ik vergeten, zulke slechte Special Effects.

5. Wat is je favoriete taart?

New York Cheese Cake. Alleen al vanweg de naam.

6. Welke stad, naast Berlijn uiteraard, zou je graag eens willen bezoeken?

Tokyo en Sydney (laatste ben ik al geweest maar ik ben er zo verliefd op geworden). Oh en de rest van de wereld.

7. Op welke blogpost ben je het meest trots?

Mijn bloginzending voor Nelly, die ik – helaas – niet heb gewonnen. Ik heb zelf gelachen om de blogpost, maar blijkbaar deelt niemand die humor?

8. Welke drie bloggers en hun blogs wil je extra in het zonnetje zetten?

Michelle, Anouk, Danielle omdat wij elkaar al 4 jaar trouw volgen en het zulke leuke meiden zijn.

Nijmegen

© Travellifestyle.nl

9. Vertel eens iets wat mensen enkel door het lezen van je blog waarschijnlijk écht niet van je weten…

Ik heb een visagie diploma, een vissen fobie en slaap meestal in vieze hostels (geld besparen ofzo).

10. Tag / nomineer vijf bloggers aan wie je deze tag doorgeeft

MichelleLiliane, Diah, Not So Stuffy & Travelaar

Win een Dakine Daypack

En ik mag cadeautjes weggeven! Heb je mijn nieuwe backpack gezien in de outfit post? Ik geef nu zelf een Dakine daypack van Bagageonline weg. Wat moet je doen? Laat even in een reactie achter dat je wilt winnen en volg mij in ieder geval op een van mijn sociale media kanalen of Bloglovin. Bagageonline op facebook volgen mag, hoeft niet. Ze hebben wel hele leuke tassen! Zoals mijn mintgroene fifties Suit Suit! De actie delen is lief, maar hoeft niet. De winnaar maak ik zondag bekend!

akine rugzak palm

Madness preparty

Vrijdag ga ik naar de preparty van het Madnes festival in de Melkweg. Via Style Spy kon je vorige week kaarten winnen. De winnaressen van mijn winactie hebben inmiddels een mailtje ontvangen. Zie ik jullie daar? Ik slaap daarna in een heel leuk boutique hostel in Amsterdam! Nog nooit eerder gedaan. Vaak is het of een hotel of een slecht hostel. Super benieuwd hoe dat is!

En wat was het lekker weer om te longboarden dit weekend. Samen met fotomaatje Xandra hebben we mijn roze wielen op de foto gezet. Het zijn toffe foto’s geworden. En net nu het bevalt moet mevrouw (Xandra) naar de Randstad verhuizen.. Dus woon jij in Groningen en wil je samen shooten. Shout!

Hoe was jullie week?