Ik heb weer wat pareltjes op het gebied van surfen voorbij zien komen op het internet. En daarnaast mag ik cadeautjes weggeven. Dubbel pret. Daarom staat de a spy into my life van deze keer in het teken van random favorites. Nou ja, niet helemaal random: surf, travel en (skate)parties.

A surf promo

Als adventure traveler hoort surfen natuurlijk in de grote bucketlist. Mickey Smith en Astrey Film’s korte video is een van de mooiste promo’s voor de surfsport. A must see.

Roxy 25 jaar

Roxy viert dit jaar haar 25 jarig bestaan. Hiervoor hebben ze onder andere een paar mooie video’s geschoten van de Roxy Riders. Hieronder vind je een van mijn favoriete riders: ‘Sister’ (omdat ze de enige meid tussen vier broers is) Kelia Moniz.

Kelia Moniz, 25 years Roxy, Roxy

© Roxy

Give away 2×2 kaarten Madnes Pre Party

Op 3, 4, en 5 juli 2015 wordt het strand van Nes op Ameland omgetoverd tot één groot walhalla. MadNes combineert namelijk surfen, skaten, muziek en nog veel meer op een duurzame manier. Op dit festival hoef je je nooit te vervelen! Dit surf-, skate- en muziekfestival van Nederland was helaas binnen vier dagen uitverkocht, maar ik mag kaarten weggeven voor de preparty van Madnes in de Melkweg Amsterdam voor vrijdag 13 maart. Lijkt het je leuk om hier aanwezig te zijn met een plus one? Laat dan even hieronder een reactie achter en like tenminste één social media kanaal van Style Spy (zie de sidebar aan de rechterkant voor de linkjes). Uiteraard ben ik er zelf ook! Line up weten? Klik dan hier.

edit: de winnaars maak ik zondag 8 maart bekend.

Hamburg is een goeie wanna be Berlijn

Afgelopen weekend was ik in het wanna be Berlijn van Duitsland. En dat doet ie goed. Hamburg komt aardig in de buurt van Berlijn. Artistieke wijken, de skatescene, vintage en veel meer leuks! Deze week op Style Spy.

Moi Wishlist

Binnenkort doe ik een roomtour en laat ik alle kamers van mijn huis zien. Ik ben stiekem nog aan het shoppen voor wat leuke items voor in de woonkamer en zag bij Otto wat mooie banken (na 2,5 jaar is mijn huis nog steeds niet af  will it ever be?).

En nu jullie, wat waren jullie favorieten deze week?