Vakantie is bijna geen vakantie meer als je net als ik gierig met je dagen om gaat. Ben je net een paar uurtjes thuis, mag je weer naar (je eigen, dat dan wel) bed én de volgende dag weer fris en fruitig op je werk verschijnen. Voor Peru ga ik maar een extra paar dagen opnemen zodat ik in ieder geval nog lekker thuis kan bijkomen. Wist je dat Peru nog maar 3,5 week duurt?

Om terug te gaan naar afgelopen weekend: wat zijn roadtripjes toch leuk. Het enige wat ik mis is een Volkswagen busje óf een mooie Range Rover met surfboard op het dak. Wij hebben pas 3 maanden een auto en ze heeft al heel wat kilometers met ons gereden. Door de straten, omgeven met grafitti, langs kastelen gesjeesd en door Keulen getourd. Wat zijn we blij met haar als ik het raampje open trek, mijn camera uit het raam steek, op record klik en mijn haar door de wind voel wapperen.

Ik heb last van m’n bilspieren, ik ben moe, mis Anouk en als jullie dit lezen ben ik weer bezig met marketingplannetjes aan het schrijven. Luxemburg en Keulen zijn leuk en soort van om de hoek. U want to go there! Verhaal komt snel online!

 

P.s. Heb je nog niet verteld wie jij bent? (Ja, jij lezer). Ik vind het lief als je dat via de vorige blogpost nog wilt doen :-)