Soms heb je van die weken, of maanden, dan lig je in de avonden alleen maar op de bank. Dat je na je werk niet verder komt dan de afstandsbediening. Dat koken al teveel is. En dat je op je horloge kijkt en denkt ‘Is het nog maar 9 uur?’. Want stiekem wil je al gaan slapen.
Wat vind ik het dan ook heerlijk dat de zon zich wat langer laat zien, dat ik meer energie heb om te gaan sporten, dat koken iets uitgebreider kan, dat ik uit m’n winterdepressie kom. Want daar begon het wel heel erg op te lijken. En met al die energie begin ik mijn avonden weer vol te plannen. Om de dag naar spinning, om de dag krachttraining en ik heb het boek van Kayla Itsines in the pocket, donderdag zochten we naar een ticket van Lima naar Cusco. En ik probeerde om op zondag te boeken (zie blogpost hier over goedkope vliegtickets boeken), maar de prijzen gingen alleen maar omhoog :( ). Vrijdag sliep ik in het leukste Boutique hostel van Amsterdam, verliet ik voor mijn gevoel het feestje in de Melkweg – MadNes preparty – veel te laat het was maar 2 uur en sloot ik de zaterdag af met een blacklight feestje. En gister werd ik voor de derde keer achter elkaar brak wakker. De energie is er wel, maar ik kan al dat bier en te laat naar bed nog niet helemaal aan. Dertig is de jongste ook niet meer roep ik altijd, maar dat zijn smoesjes.
Heb jij weer energie gekregen?

Hostel Coco Mama, Met winnares van de preparty kaarten Liliane

P.s. een nieuwe wiki op Style Spy, vind hier alle hotels, hostels, b&b’s waar ik ben geweest >> hotels
More to come asap!