Ga je binnenkort op reis en wil je slapen op een unieke locatie? Wij geven jou korting op je eerste boeking bij Airbnb. Met een speciale kortingscode krijg je direct €25 korting op je Airbnb accommodatie.

Airbnb korting eerste boeking

De kortingscode voor Airbnb krijg je als je je voor het eerst aanmeldt bij Airbnb via onze link. Op het moment dat jij in 2019 boekt, krijg je direct €25 korting op je Airbnb accommodatie en wij krijgen daar 15 euro voor. Een win-win situatie toch? Want reizen is al duur genoeg. Wil je weten hoe Airbnb precies werkt?

Pak 25 euro korting

Onze ervaringen met Airbnb

Wij slapen tijdens onze reizen regelmatig in een Airbnb appartement en vinden dat heel fijn. Je slaapt vaak op een minder-toeristische plek en voor minder geld dan bijvoorbeeld een hotel.

Airbnb is voor ons de mogelijkheid om nieuwe mensen (locals) te ontmoeten, tussen de locals in te verblijven en vaak goedkoper en unieker te overnachten. We hebben al op heel veel plekken in een Airbnb accommodatie overnacht (van Hawaii tot Japan) en alleen maar goede ervaringen (het helpt als je de reviews van de appartementen goed leest).

We sliepen in zowel privékamers als eigen huisjes/appartementen.

Hoe werkt de Airbnb kortingscode?

De Airbnb kortingscode invoeren: als je op onze € 25 kortingslink hebt geklikt kun je via de button klikken op “Meld je aan om je tegoed te claimen”. Als je je gegevens hebt ingevuld kun je een Airbnb slaapplek gaan zoeken. Ben je geslaagd? Reserveer dan je accommodatie en de Airbnb korting van 25 euro wordt direct verrekend! Makkelijker kan het niet. Wil je de kortingscode nog niet direct gebruiken? Na je aanmelding bij Airbnb blijft de korting een jaar op je account staan. Je kunt dus even wachten met het gebruiken van de kortingscode.

Is Airbnb nou wel veilig?

Ja hoor, Airbnb is veilig. Alle Airbnb verhuurders worden goed gecontroleerd en bovendien kun je veilig betalen. Wij zoeken alleen accommodaties uit met goede reviews zodat we zeker weten wat we kunnen verwachten. Zo heb je ook superhosts. Dit zijn verhuurders met accommodatie met veel enthousiaste reacties. Tenminste 80% van de recensies hebben 5 sterren zijn. De voordelen van een superhost zijn is bijvoorbeeld een badge waardoor ze sneller gevonden worden.