Komt dat even goed uit. Ik ben op wintersport en vul mijn blogposts met mijn wintersport van 2 jaar geleden. Gelukkig heb ik toen niet alles uitgemelkt en heb ik nog voldoende foto’s om blogposts mee te vullen ;-)

Twee jaar geleden dus, ik moest even op mijn hoofd krabben. Ik kan wel merken dat ik de 30 ben gepasseerd. Geheugen werkt niet goed meer en laten we hopen dat ik nog een beetje kan snowboarden (als ik dat al heel goed kon en überhaupt nog kan herinneren hoe dat ook alweer moest?).

Twee jaar geleden boekte ik met mijn vriend bij reisbureau Sportiek een appartementje voor onze allereerste wintersport ooit. Een rustig dorpje, Saint Jean D’arves, dat ergens in de Alpen ligt. In de buurt van Val Thorens, keywords doen het beter hè. We sliepen in appartementen Marmottes, redelijk comfortabel ingerichte chalets voor 4-, 5-, 6- en 8-personen. In ons geval voor 4 personen.

 Les Marmottes

Ik droomde altijd al van houten chalets in de sneeuw, met kerst en wat dat betreft zit je hier goed, de appartementen zijn volledig gebouwd van hout wat een sfeer! En verder:  een badkamer met bad, toilet, balkon of terras, kitchenette met oventje en vaatwasser en parkeerplaats voor de deur. De appartementen zijn ideaal voor gezinnen of stelletjes en groepen die van rust houden. En ik kan je vertellen, dat is ook wel eens fijn. Tegen betaling kun je gebruik maken van de jacuzzi, die 25 meter verderop buiten staat. Zie je mij al in bikini en snowboots buiten rondhuppelen ;-) P.s. linnen moet je daar nog huren dus kun je beter zelf meenemen.

Wat voor appartementen hebben jouw voorkeur op wintersport?

P.s. nog 4 dagen in de sneeuw! Follow me on instagram!