Vandaag heb ik deel 2 van de Ask me anything voor jullie online. Nu komen jullie alles te weten over deze boardsport blogger. En ik was helemaal vergeten te zeggen hoe tof ik het vond dat jullie zoveel vragen hadden. Dan voel ik me stiekem toch wel een beetje interessant haha. Deel 2 heb ik gewijd aan boardsporten, are you ready?

 

Hoe ben je zo into ‘board’ sporten geraakt?

Ik heb nooit specifiek iets met boardsporten gehad, maar viel altijd wel een beetje op (de stijl van de ) skaterboys (nog steeds). Ik raakte helemaal into merken als DC. Voordat ik op reis ging heb ik een keer gesnowboard in Den Haag. Gek genoeg ben ik into boardsports geraakt door het reizen (best laat dus, want ik was al 23). Daar kwam ik in Azië al in contact met Australiërs en die scene. And i loved it! In Bali ben ik voor het eerst gaan surfen in Kuta Beach en raakte ik lichtelijk obsessief door DC omdat ik een meisje met shorts en skateschoenen had zien lopen. In Australie raakte ik verslaafd aan Roxy, maar heb daar niet gesurfd omdat ik bang ben voor haaien >_< .

boardsport blogger, longboarden, brunotti starbucks tee

Waarom longboarden?

Mijn vriend kwam 3 jaar geleden met een longboard van het merk Kahuna thuis. Het board lijkt op een surfboard en gezien ik een kleine obsessie met Hawaii heb, vond ik het wel erg cool. Ik had alleen nooit gedacht dat ik het zou kunnen gezien ik niet eens op een skateboard kan staan. Het bleek easy peasy en toen heb ik van mijn vriend eentje op mijn verjaardag gekregen. Hij had er roze wielen onder gezet en sindsdien ben ik verliefd. Oja en waarom? Omdat je het overal en altijd kan doen. Worth to try!

 

Hoe staat het met het surfen?

Surfen heb ik sinds mijn 23e niet meer gedaan, wat ik zelf erg jammer vind. Ik was dit jaar uitgenodigd om op perstrip te gaan met Chicky Clinics en surflessen te krijgen, maar helaas had ik het te druk met afstuderen. Ik ga dus zeker weer lessen nemen (waar geen haaien ‘zijn’), want volgens mij ben ik er niet heel goed in (mochten jullie dat dus denken). Dus wie volgend jaar mee wil?

boardsport blogger, longboarden, brunotti starbucks tee, barcelona longboard rent, Roxy hat

Welke boardsport vind je het leukst?

Longboarden! Snowboarden ook wel (maar je krijgt er zo’n dikke kont in ^^).

 

Nou, wat voor hobby/sport beoefende je vroeger, voor longboarden en surfen?

Trampoline springen (van mijn 8e tot 12e). Daarna badminton, fitness, spinnen, yoga en voetbal.