Het duurde even, maar hier is dan eindelijk een deel van de antwoorden van de Ask me anything. Lui? Nee. Druk? Plead guilty!

Wat was het hoogtepunt van je reis door Azië en Australië?

Oehh dat is een lastige! Ik kan er niet eentje noemen, want er waren er zeker wel meer. Als ik dan toch eentje moet noemen, denk ik dat het het moment was voordat ik wegging, toen ik het ticket had geboekt. Afgestudeerd en een nieuw hoofdstuk! Haha dat klinkt wel heel sneu. Uhmmm okay dan het slapen onder de sterren in de outback?

Wat is je mooiste ervaring van je reis naar Australië en Azië?

De mensen. Hah, cliche? Ik heb heel wat vrienden gemaakt, mijn nicht is 3 weken langs geweest, het klikte heel goed met mijn reisgenote (en vriendin) en de mensen uit de landen zelf zijn een mooie ervaring. Met vrienden op reis zijn is sowieso heel magisch omdat je er thuis altijd over kunt praten. Zo van is het wel echt gebeurd? Dan heb je altijd iemand die je ff pinched.

Oja en dolfijnen in het wild spotten. Nu nog unicorns spotten en ik ben een gelukkig mens.

Wat ga je nou na je studie doen? Reizen of werken?

Eerst werken! Ik doe een interessante studie -al zeg ik het zelf- en zou daar heel graag in verder willen. Verder heb ik hard gewerkt om de studie te kunnen betalen en wil ik nu echt eens geld gaan verdienen en sparen -en m’n eerste Louboutins kopen^^-. Ik vind het soms wel moeilijk om geen materiële dingen te kunnen kopen omdat ik op reis wil. Maar het is het achteraf altijd waard, dus ik zet (vaak ;-)) altijd door! Hopelijk kan ik met een baan straks sparen voor een ‘echte’ wereldreis op hakken en mezelf upgraden naar flashpacker :P. Maar serieus, ik zou graag tussendoor op reis willen en wie weet ooit weer lang op reis.

Welk land in Azië is je favoriet tot nu toe?

Laos. Laos is zo gezellig, zo mooi en vooral leuk om te backpacken. Ik durf niet meer terug te gaan omdat ik er zulke mooie herinneringen aan heb. Bovendien is het echt een backpack mekka en minder toeristisch dan Vietnam bijvoorbeeld.

Naar welk land zou je nog wel eens terug willen en waar ga je deze zomer heen op vakantie (als je op vakantie gaat)?

Australië en dan met name Sydney. Wat een prachtige, sfeervolle stad. Wil je meer Sydney? Lees hier meer over mijn ervaring in Sydney.
Deze zomer ga ik niet meer op vakantie. Ik ben vorige week in Antwerpen geweest (soort van vakantie, toch?). Verder ben ik heel hard bezig (geweest deze zomer) om mijn scriptie dit schooljaar af te ronden en mijn Master te behalen! En nu maar hopen dat ik werk kan vinden great timing eveeee

Een jaar lang door US rondreizen met elke maand $1000 zakgeld of tien minuten in de ruimte doorbrengen.

Ik heb niet zo’n behoefte om in de ruimte te zijn haha, dus geef mij die reis door de US maar! Die is in tha pocket, anyone else in?

Noot van het Lone Drifters schrijfteam: Dit bericht werd oorspronkelijk gepubliceerd op 29 april 2015 en is volledig vernieuwd en geactualiseerd op juistheid en volledigheid