Allereerst moet ik echt kwijt: ik ben gek op Thais eten. Mijn (half Thaise) moeder kan heerlijk Thais koken. Ze is geboren in een dorpje vlakbij Bangkok, daarna verhuist naar Indonesië en uiteindelijk met de hele familie naar Nederland gekomen. You could say i grew up eating Thai dishes!

Wanneer ik op vakantie ben mag ik ook graag Thais eten. Zo ben ik in Antwerpen twee keer naar A Thai geweest. De bediening in A Thai is van Thaise afkomst, wat ik nét dat beetje extra Thais gevoel in een restaurant vind meegeven. Het personeel is vriendelijk -land van de glimlach hè- en het eten is heerlijk, zoals Thais eten gewoon is, agree?. Aan het interieur mogen ze alleen wel wat doen, de ingang oogt wat Iers, en de stoelen zijn nogal saai. Maar mocht je in de buurt zijn? Het restaurant ligt in de buurt van de Onze Lieve Vrouwekathedraal. Het eten is natuurlijk hartstikke lekker, dus vooruit het interieur negeren we dan maar.

 

athai restaurant antwerpen

athai restaurant antwerpen

athai restaurant antwerpen

athai restaurant antwerpen

athai restaurant antwerpen

De vegetarische Phad Phak ,Ruam (gemixte groente met oestersausis een echte aanrader.

Oude Koornmarkt 48 Antwerpen

athai restaurant antwerpen

P/ Style Spy

Het restaurant is te vinden bij de Oude Koornmarkt 48. 

Wat is jullie geheime hotspot in antwerpen??