Barcelona, wat een grote, veelzijdige stad voor zo’n korte week. Vorige week had ik 1 volle en 4 halve dagen om Barcelona te verkennen. Genoeg, dacht ik. Maar de X Games kostten ons uiteindelijk wel veel tijd. Dus moesten we (mijn vriend en ik) keuzes maken.

 

Waar velen mij het Park, de tourbus en de Sagrada Familia aanbevolen, besloten wij veel te hangen in het “oude gebied” – El Borne, Barrio Gótico, Raval en Barcelonata-, en met name het hippe El Borne en de boulevard. Oja en natuurlijk een beetje shoppen uiteraard.

 

Ik zal jullie niet vervelen met een dosis aan foto’s, maar de highlights van mijn korte vakantie. En ik zal binnenkort mijn “cityguide” (via de Stayapp) online zetten voor de liefhebbers!

edit: de stay.com gids van Barcelona is hier te vinden.

De slaapkamer van het Wimdu appartement.

Uitzicht balkon appartement (we hadden 3 balkons!)

El Borne

Hallo amazing view! Beetje jammer dat we op dat moment verdwaald waren :P

Tutti Frutti heeft geloof ik hetzelfde concept als de Frozen Yoghurt in Utrecht: Coco ice flavour is een aanrader!

In de avond drankjes doen aan de boulevard in Barcelonata is ook echt een “must”.

Bubble Tea is tegenwoordig erg hot (spotted in El Borne).

Longboards kun je huren bij Inercia (ook in El Borne/Barcelonata) en 15 minuten longboarden later ben je aan de Boulevard!

Thats me there with the pink cap!

This is why I love Barcelona!

Dé surfshop (ja je kan er surfen) van Barcelona, geloof ik. Met veel mooie kleding en boards van Roxy, Quicksilver, Globe, Nixon and more.

Deze board van Globe vind ik echt heel erg pretty! Wil.die.zo.graag!

Whoops, toch meer foto’s geplaatst dan ik wou, mocht je ergens meer over willen lezen, laat dan vooral een reactie achter. Voor nu: enjoy your weekend ladies!

Psst, heb je de X Games gemist? Check dan snel deze post voor meer foto’s!