Longboarden, wij zijn er gek op. Downhillen in de bergen, cruisen naar het werk of (nog beter) langs het strand. Wat is er nou mooier dan dat op de mooiste plekjes ter wereld te doen? (zoals wij vanaf 6 juni!).

Wij hebben de mooiste plekken over de wereld waar je lekker langs de boulevard kan cruisen verzameld.

Venice Beach Los Angeles

Californie doet je vast en zeker – terecht – denken aan skateboarden (Venice beach!). Ook longboarden op de boulevard is iets voor op je bucketlist (of als je niet zo van longboarden houdt: huur een fiets). De kronkelende promenade maakt Los Angeles geschikt om van Venice Beach via Santa Monica naar San Fernando te longboarden. En wat dacht je van de grote skateboard pool aan Venice beach (wel met skateboard ;-)) Los Angeles is de droom van elke longboarden. Niet zo gek dus dat wij onze reis daar beginnen!

Afbeeldingsresultaat voor venice beach drone

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=qwNoHPSuOL4

Bondi Beach Sydney, Australia

Bondi Beach ken je vast wel uit Bondi Beach Rescue, waar lifeguards de levens van vele zwemmers en surfers proberen te redden. Bondi Beach is dé plek waar ik helemaal gek van Roxy en de surflifestyle ben geworden. En niet voor niets, Bondi is hét iconische strand van Australië waar je langs de perfecte kustlijn kunt wandelen en longboarden. Aanrader? Bondi to Coogi walk!

Afbeeldingsresultaat voor drone bondi beach

Bron: https://vimeo.com/137082867

Malaga, Spanje

Ook Malaga is een geweldige plek voor longboarders. Er zijn veel brede wegen, het is er warm en de wegen zijn er heerlijk.

 

Afbeeldingsresultaat voor malaga longboarden

Barcelona, Spanje

Barcelona is perfect om te longboarden langs het strand. De lange golfachtige promenade zit vol met longboarders, skaters, hardlopers en toeristen, maar niet té vol. Er is een duidelijk  verschil tussen het loop- en het skatedeel. Het is een echte longboardersdroom!

 

Afbeeldingsresultaat voor barcelona longboarden