Geloof me, ik hou van de sneeuw. Maar met alle nieuwe bikini collecties voor de zomer van 2016, die ik heb gespyed word ik én hebberig en heb ik zin in de zomer. Thuis heb ik nog een badpak van de Roxy Pop collectie van 2014 liggen. Ongedragen, met kaartje er nog aan. Niet omdat ik die niet mooi vind, maar het zit net iets te strak. Het was de enige maat die ze nog in de sale hadden. Precies mijn maat. Maar net iets te strak oeps. Met 3 keer in de week Pilates en nog wat longboarden erbij hoop ik dat ik die deze zomer ein-de-lijk eens aankan XD
Maar terug naar die bikini collecties. Ik heb een paar items en lookbooks uit een paar collecties gespot. Wist je dat je de surfstyle ook prima als zwemkleding zonder te surfen kan dragen? En dat de rashguard look, zoals bij Bon Prix en Sea Folly ook in de zomercollectie te vinden zijn? I like!
Surf bikini's
1 (in de look van Cynthia Rowley!) / 2 / 3
  Funny swimwear
1 / 2/ 3
Gekke prints lijken deze zomer een blijvertje. Eerder zag je in de streetstyle ook al de worstentrui van de Hema en de Mac Donalds vs Mosschino. In de bikini’s zien we de populaire flamingo in de badpakken terug. Leuk als je van gek houdt.
Sporty swimwear
1 / 2 / 3

 Sportief is altijd een beetje in de mode.  Salty Gypsy (tof surfmerk!) heeft rashguards  voor op je surfboard. O’Neill komt met een 80/90’s badpak en Roxy combineert de bekende sunset, tropical print in een sportief maar sexy look I like!

Wat is jouw favoriete bikini look?