Als boardchick wil je natuurlijk op de hoogte zijn van de hotste boardlifestylemerken. Maar ook zeker als je geen boardchick bent en gewoon van de boardlifestyle houdt of niet, zijn er altijd items te vinden die je aan je wardrobe kan toevoegen. Mijn favorieten weten jullie natuurlijk al, I love Roxy always maar ik ben ook gek op Nikita, Brunotti, Billabong en steeds meer merken (of collecties, items daaruit) beginnen mijn hartje te veroveren. Ik hou van kleur, joggingstofjes, hoodies…. and so on!

Dus laten we maar gauw over gaan naar een lijst van boardlifestyle brands, waarvan ik vind dat je die moet kennen, al is het maar van naam. Wellicht ben je ook om (als je dat nog niet was).

Protest

Protest is opgericht door een groep snowboarders uit Nederland! Ze willen de wereld een betere plaats voor boarders maken. Zowel op de pistes als in het water. Protest ontwerpt trendy en functionele boardwear voor een betaalbare prijs. De wereld eraan herinneren dat boarden draait om plezier is hun doel! Mensen te helpen ieder mogelijk obstakel tussen hen en hun boards te overwinnen. Protest is een merk voor iedereen met een behoefte om te boarden.

Brunotti

Brunotti is een internationaal lifestyle-merk, ook opgericht in Nederland. Ze ontwikkelen producten rond boardsports: boards, apparel, footwear, bags, eyewear en stationary. Brunotti richt zich op mensen die actief zijn in boardsports, maar ook op liefhebbers hiervan. Geen liefhebber van de sport, maar wel van strand en/of sneeuw? Ook dan zit er wel wat voor je tussen!

BIKINI'S

Mazine

Dit merk ontdekte ik in één van de vele skatewinkeltjes in Berlijn, Titus. Geweldige winkel als je van skateboardmerken en urban houdt! Ik ben zelf helemaal weg van de duotruien, mijn ultimate fav Mazine item! Mazine is een merk, opgericht in 1998,  dat Sportieve Functionele Streetwear maakt en staat voor eigentijds design. De kleding is gemaakt voor, hoe kan het ook anders, actieve mensjes in de stad of die hun tijd graag doorbrengen in de natuur. Veel aandacht voor functioneel ontwerp dus.

“Mazine – Everybody From Everywhere”.