Veel te veel mooie filmpjes, lookbooks en blogs kom ik tegen die ik allemaal met jullie wil delen. Ik heb daarom een nieuwe categorie voor jullie: boardsport lifestyle waarin ik mijn mooiste vondsten, de hidden gems op het internet deel. En waar ik ook mijn eigen creaties deel. Zoals bovenste foto. Als je mijn Twitter of Instagram profiel hebt gelezen, dan staat er “likes to cruise on four pink wheels”.  De tekst “houdt van cruisen op vier roze wielen” staat ook geschreven in mijn cv en is tijdens een spannende sollicitatie altijd onderwerp van gesprek. “Heeft ze een auto met roze wielen?” Een fiets? (met twee zijwieltjes, had gekund)? Een groot mysterie voor sommigen. Dit zijn mijn roze wielen.

 

Photos/ Xandra met mijn Nikon d610
vans vulcanized
shoes,
Koastal Longboard

Ik kwam het mooiste filmpje over de surf lifestyle tegen. 15 jarige longboarder (als in surf longboard) Josie Prendergast woont in Byron Bay (Australië) en surft met haar vader en broertje met een fantastische surf lifestyle. She’s living the dream!  

Ik ben helemaal weg van Penny longboards. Zoetsappig, schattig formaatje, mag ik er eentje?
P.s. Klik op de foto om ‘m direct te kopen slecht van me hè.


 

Het nieuwe lookbook van Roxy is weer fan=tas-tisch. Ik hou van de geometrische printjes en de hele surflifestyle. HEBBEN!

Monyca Byrne Wickey Roxy lookbook 1015 collection Kelia Moniz Roxy Rider Roxy lookbook 1015 collection

Roxy Rider Roxy lookbook 1015 collection

Kelia Moniz Roxy Rider Roxy lookbook 1015 collection

 

Kelia Moniz Roxy Rider Roxy lookbook 1015 collection

Surfboards

 

En ik ben officieel member of boardchicks! Weet je nog dat ik het een tijdje geleden had over spannende boardsports dingetjes die dit jaar i.s.m. Style Spy gaan gebeuren? Dit is er één van! Dit had ik nooit zonder m’n blog kunnen waarmaken #dreamsdocometrue. Stay tuned meiden!!

Enen, wat zijn jouw favorieten van deze week, en wat vind je van mijn favorieten, anything you like?