Ik hou van stoer. Van stoere reizen tot stoere kleding en fietsen. Het mooi aan stoere kleding vind ik persoonlijk, is dat je het zo mooi kan combineren met je eigen stijl (ook als die wat chiquer is). Draag lekker een stoere sweater of hoodie met een skinny en zwarte laarsjes met punthakjes,love it!

Vandaag heb ik een aantal favourites van mijn favoriete boardsportsmerken voor jullie geselecteerd die je prima met je eigen stijl kan combineren.

Billabong wetsuit 3/4 

Ik ben weg van de Bohemian style van Billabong! Deze zwarte wetsuit is net iets spannender door het printje aan de zijkant. Loving it, jullie?

Verkrijgbaar bij Blue Tomato

Timber Boards Tortuga

Vans SK8-HI 

Ik ben Vans fan! Ik heb thuis meer dan 4 paar Vans and the collection is still growing! Ze staan overal zo fijn bij, ja zelfs onder een jurkje, lopen prima en niet onbelangrijk: je kan er lekker op longboarden.

Te koop bij Blue Tomato

Roxy comfortabele trui met ronde hals

Roxy is mijn alltime favourite merk. De kleuren en drukke prints vind ik geweldig aan Roxy! En natuurlijk de lifestyle die daarbij hoort, met dank aan de geweldige marketing van Roxy. Deze kleurige trui staat hoog op mijn wishlist!

Roxy laarsjes Sunny

Deze laarsjes zag ik al in de herfstcollectie van Roxy, leuk bij een jurkje met blote benen!

Roxy feather tasje!

De feathers uit de wintercollectie vind ik echt geweldig. Ik spotte eerder al wintergloves met feathers. Lekker bohemian!

Draag jij veel boardsportmerken? En, meer boardsports favourites next time?