Hi guys I’m back en beloof jullie morgen een mooie blogpost van Brussel. Vandaag had ik geen tijd meer gehad wegens alle studie en werkdruk die ik vorige en deze week ervaar! Anyways, de post van vandaag is weer één van mijn creatieve uitspattingen, namelijk Spring Musthaves. Ditmaal niet van Mango, Zara of H&M maar van een wat onbekendere, desalniettemin leuke webshop Fashionmania. Mocht je deze webshop nog niet kennen

Fashionmania heft een wisselende collectie die niet alleen betaalbaar, maar ook helemaal van deze tijd is! Van basics en Italiaanse stijlklassiekers zoals leren jasjes tot aan de meest trendy sieraden. Ook hebben ze een voordeelhoekje van 5 of 10 euro.
Heeft je garderobe voor een budget prijs een spring make over nodig?  Voor nog geen € 100,00 heb je een compleet nieuwe outfit gescoord. Of ben je gewoon stijlobsessed?  Dan moet je zeker een kijkje nemen, click click!

Mijn musthaves voor deze zomer zijn Letter sieraden, Subtiele tailleriemen, Navajo prints, Mintgroene kleding, Paris accessoires en studded sieraden!

1. Ketting Paris €10,00
2. Zeegroene Blouse €27,95
3. Navajoish Shawl  €14,95
4. Hermes Bronze armband  €17,95
5. Letter oorbellen  €6,95
6. Witte riem met strikje €14,95
7. Alexander Wangish shawltje €14,95

P.s. bij een bestelling van minimaal € 60,00, betaal je geen verzendkosten!

Wat zijn jouw favoriete items van deze lente / zomer?

 Style Spy is on
Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Google +