Wij gaan naar New York! Maar als je het nieuws hebt gezien: sneeuw sneeuw sneeuw! Wat doe je dan aan? Ik heb er eigenlijk nooit bij stil gestaan dat het in de winter damn lastig is om er zowel warm als een beetje stijlvol uit te zien en warm te blijven. All Stars gingen standaard mee, totdat ik last kreeg van mijn knieën, toen werden het Nike Air Max (zie bovenste foto in Rome). Maar die zijn nou ook niet bepaald winterproof. Mijn grote voorbeeld op stylegebied is fashionblogster Jules van Sincerely Jules. Zij is zo’n grote fashionblogster dat ze overal naartoe reist voor samenwerkingen met hoogstaande merken. Bijna alles wat ze draagt zou ik ook dragen en daarnaast is het realistisch: geen hakken in de sneeuw, i love you Jules <3

Toen ik Jules samenwerking met Aritzia Northern Lights zag was ik 1. Jaloers op haar baan als fashionblogster, maar 2. ook weer impressed hoe zij zich zo fashionable weet te kleden en er tegelijk ook lekker praktisch bijloopt. Yes, She is my girlcrush! 

Anyways om weer on topic te gaan, voor mijn tripje in New York heeft Jules mij geïnspireerd in snowboots. Ik vraag me alleen hoe dat voor een langere periode loopt? Ik heb tot nu toe alleen ervaring met snowboots op wintersport. Zodra de snowboardboots uitgingen pronkten mijn Moonbooties weer lekker aan mijn voetjes. Maar dan ook puur en alleen om naar de lokale pizzeria te lopen of om boodschapjes te doen in het dorpje. Hoe dat voor langere periode loopt?

 

Mijn zusje gaat zeer waarschijnlijk voor Timberlands, ook niet verkeerd!  Jaja Westerse problemen;-)
Wat zou jij voor schoenen dragen (voor lange stedentrips in de sneeuw)?

P.s. Seen my layout change yet? Op mijn landingspagina is het nu veel duidelijker wat de meest recente blogposts zijn en onderaan zie je een wereldkaart waar je direct op kan klikken!  Daarnaast zijn er nog wat dingen veranderd, zoals grotere foto’s!  Surf gerust eens rond!