Contact

PROFESSIONAL INQUIRIES & ADVERTISING

Stuur een mailtje naar stylespynl@gmail.com of verzend het bericht via het formulier hieronder:

PROFESSIONAL INQUIRIES & ADVERTISING

Send a mail to stylespynl@gmail.com or fill in the form below:

FAQ:

Maybe you can find your answer in the below Q&A?

Uit de hoofdstad van Drenthe: Assen. Tegenwoordig woon ik in Groningen en ben ik veel in Amsterdam te vinden voor evenementen.

Vroeger ging ik nooit op vakantie met mijn familie, behalve één keer naar Center Parcs. De eerste keer in het buitenland en mijn echte eerste keer op reis was een uitwisseling met Deense studenten. Ik heb toen een week bij een familie in Denemarken gewoond en was gelijk hooked. Later, toen ik een jaar of 21 was vloog ik voor de eerste keer (én alleen) naar Londen om mijn nicht op te zoeken die daar op stage was, ik ging nog een keer naar het zuiden van Frankrijk, maar het echte reizen begon op mijn 23e. Ik vloog toen naar o.a. Zuid Oost Azië om een half jaar met een vriendin te reizen. Sindsdien ben ik hooked aan backpacken.

Ik heb nooit specifiek iets met boardsporten gehad, maar viel altijd wel een beetje op (de stijl van de )skaterboys. Still do. Ik raakte helemaal into merken als DC. Voordat ik op reis ging heb ik een keer gesnowboard in Den Haag. Gek genoeg ben ik into boardsports geraakt door het reizen (best laat dus, want ik was al 23). Daar kwam ik in Azië in contact met Australiërs en de boardsport scene. And i loved it! In Bali ben ik voor het eerst gaan surfen in Kuta Beach en raakte ik lichtelijk obsessief door DC omdat ik een meisje met shorts en skateschoenen had zien lopen. Ik vond dat er zo tof uitzien. Als ik iets moois zie maak ik er een missie van. In Australië raakte ik verslaafd aan Roxy, maar heb daar niet gesurft omdat ik bang ben voor haaien >_< .

Ik geef mijn geld liever aan reizen uit dus ik leg elke maand een vast bedrag opzij waar ik niet meer aan zit. Als ik dan een mooie deal spot heb ik altijd geld. Ik hou de websites We Fly Cheap, TicketSpy én FlightGuru goed in de gaten