Mijn favoriete herinnering? Absoluut mijn backpackreis door Azië en Australië. Het begint haast zielig te worden, zo vaak post ik erover ;-). Maar hoe kan het ook anders als je van reizen houdt? Uiteraard heeft deze reis een gedeelde plek met alle andere lievelingsherinneringen, maar om er toch één te noemen…

Hier ging ik overigens met alle spul van de roltrap richting Singapore airport (ja er was geen zon, brilhoesjes gebrek!)

En mijn leukste verjaardag? Ik denk alle verjaardagen totdat je zo rond de 20 wordt. Dan zijn verjaardagen lang niet zo cool meer als vroeger toen alle tante’s, ooms en kids langskwamen. Je huis nog werd versiert, je moeder elke jaar hetzelfde cassettebandje draaide met verjaardagsmuziek en je nog echte taart in plaats van cupcakes kreeg! Vroegahhh

Fijne zondag Gals