Hoi zongenieters! Het was vandaag zo warm dat ik de hele dag terrasjes heb gepakt met rosé bier en spa rood met citroen, heerlijk! Nu weer thuis en lekker snel Dag 14 van de 30 dagen challenge schrijven. Deze keer moest ik iets schrijven over Je stad. En dat is Groningen! Niet persee mijn stad, wel de stad waar ik in woon, en ja, geen strand in de buurt helaas. Op de bovenste foto zie je onze “grachten”. Ik mag ze van vriendin Sheena alleen “diepen” noemen, want zij vindt het geen grachten.

Grachten of niet, gister heb ik aan deze ‘gracht’ lekker tot half 11 drankjes gedaan met vriendinnetjes en genoten van voorbij varende bootjes en fietsers die op de brug voorbij kwamen, lovely! Ik heb geen foto’s gemaakt by the way. Als ik het gezellig heb vergeet ik dat >_< Goeie reden toch?

Ben jij wel eens in Groningen geweest?

P/Omeloeks.nl