Dat is een lastige… want waar wil ik niet zijn. Ik hou van reizen, ik hou van andere culturen, geuren en plaatsen die wij hier niet kennen. Als ik aan de toekomst denk zie ik alleen maar locaties voor me, letterlijk waar wil ik zijn. Ik zit nog helemaal niet in de flow van vast werk en huisje kopen. Nee waar je mij gelukkig mee maakt is een strandhuisje aan het strand met een eigen cocktailbar (die opleiding die ik nu volg neem ik dan voor lief!) of juist een mooi appartementje met dakterras in New York met een fantastische baan bij een IT bedrijf, of of.. nee ik ben dan ook gelukkig als ik gewoon in Nederland woon.  Maar als aanvulling  hoop ik dan wel dat ik een paar jaartjes in het buitenland heb gewoond (Sydney (heerlijke sfeer!) of Singapore, Londen..) of in ieder geval veel van de wereld heb gezien en dat nog steeds vol liefde doe. En dat ik dan een vakantiehuisje met mijn moeder heb gekocht in Thailand. En eindelijk een husky heb (zo’n beestje wil ik al jaaaren, ik overdrijf niet) en nog steeds mijn blog heb die zich misschien wel heeft uitgebreid naar een reisblog, want dat is eigenlijk wat ik het liefst zou opstarten. En natuurlijk hoop ik nog steeds samen te zijn met mijn vriend. Volgens mij dwaal ik af, stiekem kan ik niet kiezen waar ik over tien jaar wil zijn…