30 dagen challenge? Yeah, totally forgot about that. Nou ja geintje, ik had even geen creativiteit hoe ik dag 9 leuk moest brengen. Daarom heb ik besloten om beide dagen gewoon in 1 te gooien!

Dag 9 Waar luister je vaak naar

Zoals jullie niet weten heb ik naast mijn studie twee baantjes. De ene is als studentassistent en de andere als platform coördinator.  Bij het eerste heb ik maar 1 collega en we hebben samen een kantoortje. Gelukkig hebben we dezelfde smaak, dus we zetten regelmatig de radio aan. Waar wij veel naar luisteren? Radio 538, en dan met name Juize of The Dance Department. Hieronder heb ik een van de nummers waar ik deze week veel naar luisterde, ge embedded.

Dag 10 Hoe zag je dag eruit

Deze post heb ik besloten voornamelijk in foto’s te laten zien, enjoy!

Ph/me

Dag 11 is overigens een leuke: je lievelingskleding. Ik ga nog even met mezelf een brainstorm aan hoe ik dat ga presenteren. Vandaag is het in ieder geval een mooie dag om foto’s te schieten! En vanavond heb ik een feestje van mijn vriendjes zusje (wordt 11), lucky her, het is mooi weer én we hebben een goodiebag voor haar samengesteld. In dat pakketje zitten allerlei Hello Kitty spulletjes, H&M accessoires en een cupcake pakket, zodat we samen een keer cupcakes gaan bakken. Ze vond het namelijk zo leuk dat ze op mijn bday haar eigen cupcakes mocht versieren. Benieuwd wat ze ervan gaan vinden!

Wat zijn jullie plannen dit weekend?

Fijn weekend allemaal!