Op beautyblogs kom ik heel vaak de term Stash tegen. Tot voor kort wist ik dus niet wat dat woord betekende. Natuurlijk kan je aan de hand van een artikel het woord wel raden, maar omdat ik het nooit heb opgezocht bleef de term voor mij een raadsel. Gelukkig weet ik inmiddels wel wat een stash is en leek het me leuk mijn Daily stash aan jullie te showen. Benieuwd? lees dan snel verder!

Stash betekend letterlijk opslaan of voorraad. Beautybloggers gebruiken de term stash voor hun make-up collectie, hoe bergen ze die op, hoe groot is het en niet geheel onbelangrijk: wat zit er allemaal in?

Mijn stash is redelijk uitgebreid. Ik ga jullie dan ook niet lastigvallen met al mijn beautyproducten en hou het vandaag op mijn Daily Cleaning Stash. Ofwel: De beauty producten die ik dagelijks gebruik, exclusief de make-up. Daar beloof ik jullie snel een andere post van!

Voor mijn gezicht gebruik ik dagelijks een reiniger van de Hema. Om de porien weer te sluiten gebruik ik hierna een tonic van Lancome. Ooit had ik een reiniger van dezelfde collectie, maar deze gaat schijnbaar sneller dan de tonic. Het liefst heb ik de reiniger van Lancome er weer bij, maar omdat ik op studenten budget leefde had heb ik een reiniger van de Hema gekocht. Gelukkig heb ik nu een goed betaalde parttime job!

De bodylotion is van Dove en daar zat 50% korting op, omdat het een Winter editie is. Gezien het weer hier toch niet echt opklaart vond ik dit wel een goed begin om de droge huid weer onder controle te krijgen.

De oogreiniger van Etos vond ik niet zo fijn in de ogen en daarom heb ik er nog de oogpads van Etos bij gekocht op oliebasis omdat waterproof make-up hiermee sneller wordt verwijderd. Echter heb ik wel altijd last van wazige oogjes. Maar soms moet je oude stash opmaken voordat je een nieuwe gaat kopen. Iemand nog een goede oogreiniger tip?

Momenteel gebruik ik een moisturizer van Essence en een dagcreme van Dove. De dagcreme vind ik erg fijn en fris en kost rond de 8 euro. Ik heb er eerder een artikeltje over geschreven, die kun je hier teruglezen. De moisturizer van Essence vind ik niet zo geweldig: het smeert niet fijn en voelt ook niet zo lekker.

De verstevigende bodylotion van Niveau ruikt superlekker en vind ik fijner (smeren) dan de Winter Editie van Dove. Deze lotion kreeg ik in de Goodiebag van de Grazia’s Blogger Masterclass.

P/Style Spy

Zo, dat was mijn stash alweer. Wat is jullie utlieme beautyproduct dat je dagelijks gebruikt?