Mensen om mij heen vragen regelmatig: hoe doe je dat toch met die boardsports? Heb je veel vrienden met wie je dat kunt doen? En dan zeggen ze “ik zou het ook wel graag willen doen”. En toch doen de meesten het niet, boardsporten (uitproberen). En ik begrijp het helemaal! Ook ik was ooit in die situatie dat zou ik ook wel willen, en daar ben ik soms nog steeds. Doordat ik een keer alleen naar een longboard clinic van Chicky Clinics ben geweest, heb ik nieuwe boardsports vrienden gemaakt waar ik nog regelmatig mee afspreek om te snowboarden of om naar skate/surf festivals te gaan. En mijn tip is dan ook: ga naar zo’n event. Ga desnoods alleen. Je bent niet de enige die alleen is, iedereen komt er voor dezelfde interesse én je bent niet de enige (30+ ;-)) beginner. Gelukkig niet zeg. Dat is mijn ervaring en ik kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld als er geen 30+-ers zij;-).

Dus wil je deze maand nog kennis maken met watersporten of yoga/longboarden? En leuke meiden ontmoeten? Ga dan naar één van de onderstaande events. Of ga lekker los bij de sample Sale! Succes!

Sunday Funday

Het jaarlijkse all in one event / clinic day van Girlzactive! Ontmoet andere meiden die gek zijn van boardsports en doe mee aan leuke clinics!
Tijdens deze funday kan je meedoen aan wakeboarden, longboarden, beach yoga, SUP(yoga TIP!) en een HoolaH clinic. Verders is er een DIY tafel, kun je veertjes in je haar laten zetten, zwemmen, eten en bbq-en met live muziek. Bekijk het hele programma hier. Oja en natuurlijk een goodiebag ter afsluiting.

» zondag 13 september van 10.00 t/m 21.00
» Voorthuizen
» prijs: all in €75,-

 

Surfboards testdag

» zondag 13 september of zondag 20 september van 10.00 t/m 17.00
» Scheveningen
» prijs: borg

Op 13 of 20 september organiseert Aloha een testdag zodat je verschillende surfboard (short en long) kan uitproberen van de merken Firewire, Glass slipper, Takayama, 7’s, al merrick en mctavish. Let op: je kan alleen testen als je ervaring hebt en een geldig ID mee neemt. Je betaalt alleen borg of als je iets kapot maakt.
De dag gaat alleen door als er golven zijn!

 

Sample Sale

Op 25 September start de jaarlijkse Autumn Sale weer aan Danzigerkade 11! Tijdens deze sale heb je de kans om topmerken op het gebied van Boardsports, lifestyle & fashion te kopen. Want tsja, boardsport merken zijn nou eenmaal duur, dus sla vooral je slag tijdens de sample sale! De vorige sample sale scoorde ik een rashguard, bikini van Billabong én Roxy boardshorts voor nog geen €60!

» vrijdag 25 september 16:00 – 22:00, 26 september van 10:00-18:00 en zondag 27 september van 12:00 – 18:00
» Amsterdam
» prijs: alles wat je koopt

Wil jij ook langskomen download dan nu jouw ticket via deze link

Chicky clinics Surf N Kite Weekend

Het Chicky Clinics zomerprogramma zit er helaas weer op! Maar wil je nog lekker nazomeren? Ga dan vrijdag 25 September tot 27 September mee naar Vlieland! Je vertrekt op vrijdagavond met de boot vanaf Harlingen richting Vlieland. De laatste boot gaat om 19:00 uur, dus je hoeft geen dag te missen van je studie of vrij te nemen van je werk! Jullie verblijfen op een camping in houten huisjes, direct aan zee! Op zaterdag en zondag zijn er surf & kite lessen voor de meiden die beginnen met surfen/kiten of nog niet heel veel ervaring hebben. Wel ervaring? Er zijn surf clinics van een professionele surf coach. En als het even mee zit gaat Dominga Valdes, teamrider van Vans, ook mee om alle meiden te coachen in het water!

De kitesurflessen worden gegeven door de lokale kitesurfschool Vlieland Outdoor center, dat op 10 minuten fietsen van de camping af zit. Voor iedereen die kitesurflessen neemt zit de fiets inbegrepen bij de prijs. Je haalt deze op bij aankomst op het eiland en voor vertrek kun je deze weer afgeven.

» vrijdag 25 september 19:00 t/m zondag 27 september van 12:00 – 17:00
» Vlieland
» prijs: vanaf €119,95

Added:

Sick longboard Chicks meet Jennie from The Blog & Friends

Hou 12 september vrij in je agenda, want dan organiseert Sick weer een super vette chickday gehost door Sickboards en leuke blogger Jenny from the Blog! Hier kun je de eerste stapjes richting het longboarden leren, maar kan je dat al? Dan kun je ook leren dansen, indroppen of tricken op jouw longboard. Check hier mijn verslag van vorig jaar.

» zaterdag 12 september
» Scheveningen
» prijs: gratis

Bron foto’s 1 / 2 / 3 / 4

Waar kan ik jou in september vinden? En hoe ben jij ooit begonnen?