Een van mijn goede gedachtes voor het nieuwe jaar is empowering people to do good. Deze gedachte is een marketingtrend die ik tegenkwam tijdens mijn onderzoek voor mijn stagebedrijf. Het betekent dat nog meer mensen zaken willen doen met bedrijven of initiatieven steunen die zich verantwoordelijk gedragen. Biologisch eten, diervriendelijke make-up en milieuvriendelijke producten: het gebruiken van natuurlijke producten en andere mensjes ervan overtuigen het ‘goede’ te doen vind ik hot. Niet voor niets zijn De Groene Meisjes en andere blogs op natuurlijke producten gericht,  zo populair en kopen we steeds meer in kringloopwinkels!

Fair Minds

Mijn goede gedachte begin ik dit jaar ook groen en lekker creatief. Van Fair Minds heb ik de Design Your Own papercraft kit gekregen met als opdracht iets leuks te knutselen. Ik was altijd al jaloers op andere bloggers die bezig gingen met masking tape. En nu mag ik het dan ook gaan proberen :D. De kit bevat 12 vellen papier met elk een eigen verhaal. Het zit verpakt in een stevige kartonnen doos, aangevuld met een rolletje masking tape. De 12 vellen papier bestaan onder andere uit oude landkaarten, versneden abri posters, gelukspapier uit Vietnam en ander bijzonder en eerlijk papier. Elke kit heeft zijn unieke papieren.

Deze week ga ik starten met knutselen en jullie uiteraard het resultaat laten zien unless i screw up ;-). Na mijn wintersport moet ik alleen eerst nog even wennen aan The daily life in Nederland yeah i know, acclimatiseren is hard! 

Ben je benieuwd naar dit pakket? Ook zin om te knutselen? Check dan fairminds.nl. Het pakket kost €11,95 en je kunt het kopen als aanvulling voor de hobby- en knutselkast of lekker aan iemand weggeven als origineel cadeau!
Media