Oh my, als ik de nieuwe lookbooks te zien krijg van de 2016 wintercollecties van de grote boardsportmerken krijg ik enorme zin in de winter. En dat terwijl het deze week in Nederland in ieder geval nog lekker weer is. Ik geniet er nog van, maar stiekem droom ik van de poeder, die zebraprint snowboard outfit, mijn oranje Nikita jas, een chocolademelk na het boarden. Maar ook om weer wat obstakels uit de weg te ruimen.

Snowboarden blijft voor mij nog een geestelijke en lichamelijke uitdaging. Ik heb nog lang niet genoeg lessen gehad dat ik zelfverzekerd op het board sta. Mijn toeside vind ik nog eng, waardoor ik soms achterover klap. Maar oefening baart kunst zeggen ze toch? Ik wil het zo graag goed kunnen dat ik er wel in geloof. Ik heb de plannetjes alweer in mijn hoofd.

Geestelijke en lichamelijke uitdaging

Ik had mezelf beloofd dit jaar weer trouw te blijven aan Nikita, maar boy, zie die mooie zebra print outfit van de Protest wintersport collectie van 2016. En die groene, en.. en. I’m in love!

Over de nieuwe Protest winterwear

Protest komt dit jaar met drie capsulecollecties voor zowel mannen als vrouwen: Powder, Performance en Freestyle (met een extra Trend capsulecollectie voor vrouwen jajh). De trendcollectie is echt mijn ding. Het is voor fashion forward ladies die van funky dierenprintjes houden (me! me!) en embroidery, leer, veertjes en patroontjes. Voor de collectie van 2015-2016 werd Protest geïnspireerd door twee thema’s Americana en Nordic. I love it!

Krijg jij ook zo’n zin in de winter? (Al is het alleen maar vanwege die kop chocolademelk of het dragen van lekker warme kleding)

Groene mannen snowboard jas Protest

BLauwe Protest mannen snowboard jas

Protest wintercolletie 2016

Protest kindercollectie winter

snowboard collectie meiden Protest 2016

Yoga broek Protest

Protest felroze snowboard broek

Protest winter 2016 zebraprint