Vorige week had ik voor het eerst dit jaar echt zomervakantie. En wat een geluk had ik met het weer! Ik sprong direct in de Levi’s shorts met Allstars en zaterdag heb ik met een vriendin de hele dag in het F.A.S.T. dorp (een surfdorpje in Scheveningen) gehangen, drankjes gedronken aan een beachhouse, kringloopwinkels bezocht, gegeten voor mijn afstuderen en lekker gefietst. Jammer dat het vandaag te merken is dat de R weer in de maand zit, zoals altijd gezegd wordt. Wat ik verder gedaan heb? Veel socializen met vrienden, uit eten gaan, kringloopwinkeltjes afgaan, kortom:  vieren dat ik student af ben! I’m loving it?En ja eindelijk heb ik deze zomer een story in plaats van herinneringen aan eeuwig getyp in de bibliotheek!

Oh en vandaag ga ik een racefiets ophalen die ik gekocht heb. Ik ben namelijk al een hele tijd bezig met project fixed gear. Soon more about that! Oh en ik had een heel tof telefoontje gehad m.b.t. bloggen waar ik nog niets over kan vertellen! To be continued

En deze tas hebben jullie al voorbij zien komen. Nee? Ga dan snel naar deze post.

Surfdorp FAST

Boven en onder: Ariola is een bekende Italiaans broodjeshuis waar je lekker kan eten. Echt iets voor Anouk Liebers ;-)

Vandaag kreeg ik de Kekkekamerariem binnen die ik heb gewonnen :D

Afstuderen betekent veel, heel veel uit eten (wok)

Shopping bij Sostrene

Nieuwe koffiezaakjes ontdekken!

Je moet wat offers brengen als je hard werkt (achter de computer). Om van de nekspanninkjes af te komen heb ik een speciale kussen gekocht die ik ook mee ga nemen op reis.

Hoe was jullie week gals!?