Oh time flies when you’re having fun. Cliché maar waar.

Wat was ik voordat ik naar de Dolomieten ging bang voor de kou. Ik blijf een Aziaat wat dat betreft. Ik hou van de sneeuw, maar niet van de kou. Gelukkig heb ik het overleefd, anders had ik deze blogpost achteraf niet kunnen schrijven. Pfieuw

Dit ging mee op de piste

Dit jaar droeg ik een paar nieuwe, en een paar oude items.

De oranje (stylespy kleur!) broek van Nikita kennen we al van vorig jaar. Ook de Emeraldgroene broek van Brunotti van 2 jaar (3 zelfs!) geleden kennen we. Omdat het -13 ° zou worden heb ik voor de zekerheid mijn Action thermokleding omgeruild voor een Craft setje. Psst, deze is nu in de aanbieding bij Perry Sport voor €30,00.

Ook de Goggle (Skibril) van Sandbox ging lekker mee (mannen model, je ziet dus heel veel)!

Van de kerstman had ik de mintgroene helm met oorwarmers erin gekregen die van binnen zo zacht is als een beertje. Zo lekker!

Nieuw is een grijs met mintgroene Roxy fleece en de small fit witte jas van Roxy met grijs en mint kleurtonen. Zo mooi! Bij de jas zit een Biotherm shawl die zo zacht is! Binnenkort meer. Voor nu, foto’s kijken!

Wat vind jij leuker staan? De groene of oranje broek?

Welke kleuren draag jij op de piste?