Hoe cool, morgen komt de Dvf  loves Roxy swimwear collectie online. And it’s about time, want het zonnetje begint alweer lekker te schijnen en ik krijg echt zin in de zomer! Jullie ook?  Alsof ik jullie nog niet genoeg heb gespamd, laat ik jullie vandaag alle items van de Roxy 2013 zomercollectie zien, die morgen in de webshop te verkrijgen zijn. De collectie bevat veel prints, wat we van zowel Diane en Roxy gewend zijn, en er zitten voor mij zeker wat musthave items tussen. Mijn favorieten? De allerlaatste rechtse bikini, het shortje met de rits, de tanktop, het surf’giletje’ en de bikinibags! If i only had the money! Overigens is de collectie helemaal niet duur, prijzen variëren tussen de 30 tot 72 euro.

Wat vinden jullie van de collectie?

Check out de dvf loves roxy swimwear collectie!

 

dvf loves roxy swimwear