Dit weekend draaide om geven, kopen en het krijgen van cadeautjes! En natuurlijk het Nederlandse Bevrijdingsfestival en mijn vriendje!

Op Bevrijdingsfestival, afgelopen zaterdag, ben ik naar een techno feestje geweest, dus ik had een nieuwe outfit nodig. Vorige week heb ik een Nikkor lens voor mijzelf en mijn vriend gekocht, en natuurlijk kwam mijn vriend terug uit Italie en verassend genoeg, heeft hij een cadeautje voor me gekocht (terwijl ik zei dat dat niet hoefde :-)) Scroll naar beneden om deze en andere cadeautjes te zien!

Mijn verassing voor mijn vriendje.

Deze lens werd door een goede vriendin geadviseerd, die trouwens zelf een goede fotografe is!

De geur van Dior Addict heb ik van mijn vriend gekregen. Ik moet zeggen dat ik er heeeel gek op ben, en hij had het zelf uitgekozen!

Ik heb een heart jurkje bij H&M gekocht voor het feestje van zaterdag en gestyled met een zwart jackje, zwarte panty en zwart/witte Allstars.