Envi boardclinics

Watcha’ gonna’ do: De zon schijnt, er is geen wind, er staan geen golven….
Oui, Oui: SUP’en.. of Longboarden… of Wakeboarden…
Maar wanneer kun je al deze vette dingen nou 
op één dag doen?!
Op 7 juli dus!  ENVI organiseert dan in samenwerking met boardguide.nl ‘ENVI boardclinic’.

Envi boardclinics

Mijn liefde voor boardsporten hoef ik niet langer onder stoelen en banken te schuiven, jullie weten het zo langzamerhand wel en hebben er misschien wel helemaal genoeg van. Ik raad je dan ook aan om NU af te haken, tenzij je natuurlijk ook geïnteresseerdé ben in boardsports, dan moet je het Envi Girls Only event NIET missen! Ook als je geen ervaring hebt met een van de boardsports ben je namelijk welkom om ervaring op te doen! Ben je wel pro? Uiteraard kun je ook je skills verbeteren in SUP, longboarden en wakeboarden.

What to expect?

Er zal een twee uur durende wakeboardclinic zijn. De organisatie is ervaren met het organiseren van wakeboardclinics en het geven van wakeboard lessen (aan vrouwen). OOk zal er een SUPclinic zijn. SUP, ofwel StandUpPaddeling is nieuw, opkomend, superhip en tof! Hoewel ik het zelf nog niet geprobeerd heb! Met een peddel sta je op een supergroot board (zie bovenstaande foto) wat veel weg heeft van een long surf board. En uiteraard mijn favoriete bezigheid, op het vaste land lekker cruisen, cross steps oefenen of downhillen.

Deelname aan de clinic kost 50,- euro hiervoor ben je hele dag onder de pannen, girls only!! Meer info? Check de facebookpagina  www.facebook.com/ENVIclinics

Source Boardguide.nl