Nu de sneeuw weer in Nederland is gevallen kan ik niet wachten om op de piste te verschijnen. Nog een kleine 3 weken en ik zit lekker in de sneeuw te boarden in het zonnetje. Daarom neem ik met jullie de komende weken de tips en trends door voor snowboard (en ski) chicks. En ga je niet op wintersport? No worries, met de tips van vandaag hoef je niet persee op wintersport te gaan.

Het cosmetica merk Essence heeft zich aangepast aan de ubercoole sport voor meiden, maar ook aan de meiden die in Nederland blijven (in de sneeuw). Hun nieuwe Snow Jam collectie ligt helaas  pas in de schappen als ik alweer terug ben. Helaas, want er is rekening gehouden met praktische zaken als de grootte en houdbaarheid. De nagellakvijltjes bijvoorbeeld, passen in kleine zakken(handig voor in de ski lift!). En de eyecream, beloven ze, blijft dankzij de crèmerige textuur de hele dag zitten – voor ultiem ski- en snowboardplezier! Maar ook de kleuren zijn de moeite waard, ik ben namelijk gek op pastelkleuren. En de Snow Jam collectie heeft bijpassende verzorgingsproducten. Nu heb ik zelf geen ervaring met de verzorging van Essence, dus of ze goed werken kan ik je niet vertellen. De verzorgende handbalm lijkt me erg lekker omdat er shea butter en kokosnootolie in zit. Iets om naar uit te kijken meiden?

Essence snowjam

We moeten nog even geduld hebben, in Januari kunnen we deze collectie in Nederland inslaan bij Kruidvat en Trekpleister en in België bij Kruidvat tot half februari 2013..style spy