Voorbeeldroutes Frankrijk

Frankrijk is de ideale bestemming voor een roadtrip met de camper of auto (en tent). Ben je op zoek naar inspiratie voor je roadtrip? Seek no more, want wij hebben een aantal voorbeeldroutes voor Frankrijk voor je op een rij gezet.

Roadtriproutes Frankrijk

Route Noord Frankrijk: roadtrip langs de Opaalkust


In het noorden van Frankrijk vind je stranden, imposante kliffen, duinen, ongerepte kusten en een stukje geschiedenis. Een roadtrip door het noorden van Frankrijk is perfect voor wandelaars en geschiedenisliefhebbers! 

Bekijk deze route

Kust van Normandie

Route door West Frankrijk, een surfroadtrip langs de Atlantische kust

Ga via de kust langs de stad Bordeaux en eindig in surfwalhalla Biarritz. Aan de Atlantische kust liggen onder andere Mimizan, Hossegor en Biarritz  – bestemmingen waar je ontzettend goed kunt surfen. Liever iets dichter bij Nederland? Iets noordelijker vind je nog een aantal surfspots zoals

Bekijk deze route

Zuid Frankrijk, een roadtrip langs de prachtige Côte d’Azur 

In deze roadtrip door Zuid-Frankrijk reis je langs de Franse en Monegaskische kust aan de Middellandse Zee.
Rij langs Nice door de Provence Alpes Côte d’Azur (PACA) of langs de kust, beide prachtige routes! PACA is een streek voor liefhebbers van fraaie natuur en bijzondere cultuur.

Bekijk deze route

Frankrijk, Zwitserland en België roadtrip langs de oostkust, Annecy en Zurich

In deze roadtrip ga je via Bordeaux, Arcachon, Mimizan en Messanges (in het prachtige Les Landes gebied) door naar Annecy en via Zwitserland weer naar huis.

Bekijk deze route