Ja hoor, mevrouw zet zondag een diary online terwijl er voor de maandag een Mondays Pep Up gepland staat. Queen of planning *kuch. Goed hier ben ik dan weer op de zondag en ik heb eindelijk weer een week vol leuke dingen achter de rug. So, wat gebeurde er achter de schermen?

I woensdag was ik voor mijn allereerste keer eyewitness van een catwalkshow. Ik werd uitgenodigd voor de eerste Nederlandse brillenmodeshow in een bijzondere locatie: Het Rijksmuseum. Normaal gesproken sla ik modeshows af omdat het niet past bij mijn blog. Maar zonnebrillen passen zeer zeker bij een blog met een boardlifestyle mindset, right? En stiekem was ik gewoon heel nieuwschierig. En jullie vast ook. Ik nam Liliane mee en we hebben gelachen (voornamelijk om elkaar), gezeurd (vrouwen), bloggers gespot, zelf niet gespot worden (blijkbaar ben ik een vrij onbekende blogger in de fashionscene ondanks mijn hippe hoed damnit) en glutenvrij eten. Het was gezellig. Oh en Liliane is ook boardchick van de maand geweest.

Photo/Eyewish

Oh ja en de najaarstrend voor zonnebrillen? Cool Winter. Ook in het winterseizoen is het dragen van een goede zonnebril belangrijk. De monturen zijn vaak afgewerkt in transparante kleuren met een matte afwerking of een stoere rubberen look. Opvallend? Spiegellenzen transformeren van de zomer naar de winter en zorgen voor een sportieve en trendy look.

Ook in het winterseizoen is het dragen van een goede zonnebril belangrijk.

II  de oldskool Vans stonden al een tijdje op mijn wishlist, maar ik had geen zin om nieuwe schoenen te kopen. Mijn koopkarma moet heel goed zijn want toen liep ik via Marktplaats tegen deze tweedehandjes aan, jajh! Hieronder is de look.

Wearing
Roxy Bag
Vans Oldskool sneakers
Levi vintage shorts
Vintage New Balance shirt

What have you guys been up to this week?