Wauw, ik schaam mij een beetje. Ik heb de Weekly diary een klein beetje ontweken. Ik heb soms echt geen idee meer wat ik moet plaatsen #shameonme. Dus ik heb besloten mezelf een nieuwe kans te geven. Wat zijn we deze week lief hè. De Weekly diary is een spy in mijn kantoor, blog en social leventje (ok ik zal jullie niet alle details geven over mijn vreet en bierfestijn gisteren, er is een grens). Oh en SRPRS! ik ga verder onder mijn echte naam: Evelyn (uitspreken als ‘F Uh Lin’ op z’n engels, dus), HI, nice to meet you!

So, vorige week dacht ik dat ik een overdosis aan nieuwe foto’s en blogposts voor jullie zou hebben. Op de agenda stonden: het Boardchicks festival en een blogevent naar een bierbrouwerij. Ik had de kaartjes voor de trein al uitgeprint voor die datum en zag mezelf al aangeschoten door de brouwerij hinken. En ja hoor, mevrouw werd ziek. En hoe. Dus 2 onbruikbare treinkaartjes (ze stonden op mijn naam), teleurgestelde boardchicks (I hope), een schrale keel en geen leuke content later.

Wat gebeurde er nog meer behind the scenes.

I mijn inmiddels best friend Gepke adviseerde mij om me niet zo te beperken in mijn niche. Dat hele niche gebeuren is sowieso een dingetje. Op de één of andere manier wordt mijn blog de richting van boardsports blog (bestaat die niche überhaupt) in geduwd. Edit: blogger Karlijn schreef er een stukje over. Overigens totaal aan mezelf te wijten. Ik begon in die niche te denken en wist niet meer waar ik over moest schrijven, een soort van tunnelvisie. Als experiment probeer ik een maand lang iets losser te komen van boardsports there is more to me than that ;-) En ik ben erg benieuwd naar jullie feedback.

Oja en dit soort gesprekken vinden wij het leukst onder het genot van een caramel cappucino en iets lekkers. We wachten al een paar weken op de opening van Sandwich in Groningen en vonden dit (zie onderstaande foto) hilarische plaatje op het raam (love me a bit of humor).

II yoga, meditatie en rust stonden de afgelopen op de agenda. Elke maandag volg ik Hatha Yoga om te mediteren en te stretchen om mijn nek en schouderklachten te lijf te gaan (pc werk ain’t the best). En rust door met fixed gear de weilanden in te gaan. Het contrast met het Groningse natuur en de felle kleuren vond ik wel heel tof zie je mij al tussen de koeien rijden. Zie foto hier.

III zouden jullie het leuk vinden iets meer over carrière en bloggen te lezen? Ik verzamel voor eigen projectjes en voor het communicatie comité van mijn werk dagelijks interessante artikelen over de inzet van social media, bloggen, analytics etc.

P.s. hebben jullie de Pin It button al gespot op mijn blog? Met één klik kun je alle foto’s in een blogpost direct zien en één voor één gemakkelijk pinnen. Eerste #blogtip :-)

IV ik ben al een jaar flink aan het sparen voor die grote en verre reis, ooit. En tsja, als je zuinig aan wilt doen dan kun je niet alles wat los en vast zit mee naar huis nemen. Donderdag was mijn tweedehands avondje. De op de bovenste foto te spotten shirts kocht ik bij Mijn Tafel en Gronings tweedehandsshop Recessie (can I please build you guys a new website?)


photocredit: gepke

Laat je nog even weten of je deze sectie leuk vindt en of die vooral moet terug komen? Can’t wait for the feedback!